Hirdetés
greenfo/mti

A partnerség, az együttműködés jegyében szervez tréningeket a Balatoni Integrációs Kht., hogy ezzel is elősegítse a kapcsolattartást, a közös gondolkodást a turizmus és a környezetvédelem terén.

Arra szeretnék ösztönözni a résztvevőket, hogy közösen alakítsanak ki a régió fejlődését elősegítő környezetvédelmi, vízminőség-védelmi és turisztikai kistérségi együttműködési modelleket – mondta Németh Zsuzsa, a kht. kommunikációs menedzsere. 
A lehetőséget turisztikai és gazdálkodó szervezetek, oktatási intézmények, kistérségi menedzserek, önkormányzati projekt menedzserek, valamint civil szerveztek képviselőinek ajánlották fel. A 2007 december végéig tartó program során több mint félszáz tréninget tartanak. Erre, valamint üzleti találkozók szervezésére 166 millió forint forrás áll rendelkezésére a kht.-nak, amelyet a Nemzeti Fejlesztési Terv regionális operatív program keretében kiírt pályázaton nyertek el. Az első, marketingkommunikációval, arculattervezéssel és protokollal foglalkozó tréninget szerdán tartották Balatonföldváron.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás