Hirdetés

2016. június 28-án mosolyra és befogadásra váró virágcsokrok lepik el az országot. A hazai virágkötők – a tavalyi nagy siker után- ismét virágcsokrok ezreit helyezik el utcákon, köztereken, parkokban, hogy megtalálójuk arcára mosolyt varázsoljanak.

Az apró figyelmességgel arra kívánnak rávilágítani, hogy a virágok fontos szerepet töltenek be mindennapjainkban. Szépségükkel, bájukkal elkísérnek bennünket a bölcsőtől a sírig, részesei legnagyobb örömeinknek és bánatainknak. Boldogságot, enyhet hoznak, elviselhetőbbé teszik a legnehezebb napokat is.

A közterekre, parkokba kihelyezett virágcsokrokon egy kis kísérőkártya jelzi, hogy mely virágüzlet virágkötői állították össze az árválkodó szépséget, kinek köszönhető az önzetlen gesztus. A megtalált virágcsokrok ingyen elvihetők. A készítők örömmel veszik, ha az új gazdik visszajeleznek a virágok további sorsáról. A kísérőkártyán található címek bármelyikére elküldött fotó elismerés és méltó köszönet a virágkötő számára. A visszaérkező fotóval a mosoly körbeér, visszajut ahhoz, aki örömmel, szakértelemmel és lelkesedéssel készítette, hogy egy számára idegen embernek boldog perceket szerezzen.

További részletek >>>

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás