Nagy Ugrás két keréken

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. július 12.

Helyszín: Budapest - Dunabogdány

Tekerjünk el együtt Budapestről Dunabogdányba
A WWF és a Coca-Cola szervezésében sora kerülő Nagy Ugrás rendezvényre várunk minden kerékpárral érkező résztvevőt. A Nagy Ugrás helyszíne Dunabogdányban lesz a szabadstrandon, ahová a túra Békásmegyerről indul, a HÉV végállomásától.
A találkozó a régi szentendrei út és az állomás között, a hegy felőli oldalon lesz, a buszforduló közelében lévő füves területen.
Az utat a kijelölt kerékpárúton tesszük meg, és a csapathoz Szentendrén lesz még lehetőség csatlakozni.

Az indulási időpont Békásmegyerről: 2015.07.12., 10:00 óra
Csatlakozási lehetőség Szentendrén a buszállomásnál: 10:45 – 11:00
A helyszínre a terveink szerint a délután egy órai programkezdés előtt érkezünk meg. Dunabogdányban a Nagy Ugrás további rendezvényei alatt a kerékpártárolás lehetősége megoldott. Kellő mennyiségű folyadékot és ételt mindenki hozzon magával az útra, menet közben nem lesz lehetőség a készletek feltöltésére. Kérünk mindenkit, hogy viseljen bukósisakot a túra közben. A Nagy Ugrás rendezvény után a visszautat egyénileg, esetleg kisebb csapatokba verődve oldják meg a résztvevők.

A túrán a részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Legkésőbb 2015. július 10., 12:00 óráig várjuk a jelentkezéseket a regisztracio@wwf.hu e-mail címen. Kérjük, hogy az e-mail tárgya ’kerékpárral a Nagy Ugrásra’ legyen, és írjátok meg, hogy hány fővel vesztek részt az úton.

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás