A rovat kizárólagos támogatója

ODOO Project szolárházának ünnepélyes bemutatója

Dátum: 2012. november 06.

Helyszín: Budapest, Műegyetem rakpart 1-3

Hazatért Magyarországra a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem (BME) hallgatóinak innovatív technikai megoldásokat felvonultató szolárháza.

A közel két éven keresztül készült alkotás augusztus közepén indult Madridba a Solar Decathlon Europe versenyre, ahol a nemzetközi mezőnyben a hatodik helyen végzett, az egyes versenyszámokban azonban többször is dobogóra állhatott: mérnöki megoldások és kivitelezés kategóriában második, komfort érzet és levegőminőség kategóriában szintén második, energiahatékonyság kategóriában harmadik, fenntarthatóság kategóriában pedig külön dicséretes negyedik helyet érdemelt ki, a mesterséges világítás és belsőépítészet versenyszámokban pedig különdíjat kapott. Az épületet a diákok az egyetem kertjében szerelik össze újra, ahol 2014 augusztusáig lesz kiállítva a verseny első magyar pályaműve.

Szeretettel meghívjuk az ODOO Project szolárházának ünnepélyes bemutatójára, ahol megtekintheti a házat, amellyel a magyar egyetemi hallgatók a nemzetközi versenyen szerepeltek. Az ODOO Project csapattagjai a rövid megnyitó után személyesen vezetik körbe a házban, ahol a látogatás közben felteheti az Önt éppen érdeklő kérdéseit a házról és a versenyről.

Az eseményen felszólal:

Dr. Péceli Gábor rektor Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Varga Tamás DLA oktatási dékánhelyettes Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem
Auth Adrián és Bakos Bálint projektvezetők ODOO Project

Várjuk Önt 2012. november 6-án (kedden) 10.00 órakor a BME Központi épületének kertjében. Cím: 1111 Budapest, Műegyetem rakpart 1-3.
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött. Kérjük, részvételi szándékát 2012. november 5-én 18:00 óráig szíveskedjen jelezni Nagy Orsolyánál a orsolya.nagy@odooproject.com e-mail címen vagy a +36 30 610 7138-as telefonszámon.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a szolárház a kertben, szabad ég alatt található, ezért megfelelő, meleg ruházatról gondoskodjon.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás