Termelőtől a fogyasztóig – méltányos, egészséges és környezetbarát élelmezés
Dátum: 2021. február 25.
Helyszín: virtuális tér - internet
A Farm to Fork (Termelőtől a fogyasztóig) stratégia az európai zöld megállapodás középpontjában áll, amelynek célja az élelmiszerrendszerek tisztességes, egészséges és környezetbarát kialakítása. Beszélgetésünk központi témája a méltányos, egészséges, fenntartható és környezetbarát élelmezés lesz.
Az előadást élőben a https://www.facebook.com/europapont oldalon online közvetítjük!
Vendégeink:
Dezsény Zoltán – Magosvölgy Ökológiai Gazdaság (környezetgazdálkodási agrármérnökök)
Karalyos Gábor (Vegán Hegylakó) – színész, vegán “blogger”
Szombati Julianna – Szimpla Piac
Somogyi-Frizon Orsolya – az Európai Bizottság Mezőgazdasági Főigazgatóságának tisztviselője (felkérés alatt)