19. Országos Környezetvédelmi Találkozó

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2019. február 16.

Helyszín: DÜRER RENDEZVÉNYHÁZ Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21

URL: kszgysz.hu/orszagostalalkozo2019/

Email cím: orszagostalalkozo2019@kszgysz.hu

Tájékoztatjuk arról, hogy a 2019. február 16-ára szervezett 19. Országos Környezetvédelmi Találkozó helyszíne – technikai-, és rajtunk kívül álló okok miatt – megváltozott.

Az új helyszín: DÜRER RENDEZVÉNYHÁZ – Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19-21.  (Nem a Dürer kert!)

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 2019-ben is megszervezi a környezetvédelem területén tevékenykedő tagvállalatai és partnereik számára a hagyományos, immár 19. Országos Környezetvédelmi Találkozót.
A Találkozóra tisztelettel meghívjuk Önt és partnerét, valamint üzleti partnereit, kollégáit!

Szövetségünk a Találkozó keretében lehetőséget nyújt a hazai környezetvédelem, környezetipar fejlődésében jelentős szerepet vállaló döntéshozók, vállalkozások, személyek kötetlen találkozására és itt kerül sor a KSZGYSZ által alapított Környezet Védelméért Díj ünnepélyes átadására is.

Úgy gondoljuk, hogy a Találkozóra szóló meghívó igazán környezetbarát karácsonyi ajándék vagy újévi meglepetés is lehet, ezért már most, az ünnepek előtt jelezzük ezt a lehetőséget. Javasoljuk, hogy üzletfeleit, kollégáit, családtagjait és barátait is tájékoztassa programunkról, invitálja őket körünkbe, vagy legyen Ön a vendéglátójuk!

 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás