A rovat kizárólagos támogatója

Naprózsa Ház a homokon -projektzárás

Dátum: 2018. június 22.

Helyszín: Fülöpháza

A Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság tisztelettel meghívja a KEHOP 4.1.0-15-2016-00036 számú pályázat keretén belül 90.000.000 Ft támogatással megvalósult „Naprózsa Ház a homokon” című projekt záró sajtótájékoztatójára és a Naprózsa Ház átadására.

Időpont: 2018. június 22. 11 óra
Helyszín: Naprózsa Erdei Iskola, az 52-es út mentén Fülöpháza közelében Megközelítés: az 52-es úton Kecskemét felől, a 20-21-es km szelvény között. A közvetlenül az 52-es mellett (Kecskemét felől érkezve a baloldalon) lévő épületet egy Természetvédelmi oktatóközpont feliratú tábla is jelzi. (Nem kell lekanyarodni az 52-esről Fülöpháza felé!)

A sajtótájékoztatót tartja:
Dr. Rácz András, az Agrárminisztérium Környezetügyért Felelős Államtitkára;
Ugró Sándor, a Kiskunsági Nemzeti Park Igazgatóság igazgatója;
Dr. Salacz László, országgyűlési képviselő;
Nagyné Balogh Csilla, Fülöpháza polgármestere.

A Fülöpházi homokbuckák a Kiskunsági Nemzeti Park egyik leglátványosabb, legsajátosabb arcát adják. Jelentős érdeklődésre tart számot a nemzeti park megalakulása óta, vonzó helyszín az ökoturizmus számára. Az ide szervezett programok lebonyolítását nehezítette, hogy a térségben nem volt olyan fogadó, bemutató épület, amely a túrák kiindulási helye, a konzultációk, a terepi programhoz tartozó konferenciák helyszíne lehetne.
A projekt keretében megvalósult Naprózsa Ház ezt a hiányt tölti be és kiváló kiegészítő épülete a hosszú évek óta működő Naprózsa Erdei Iskolának. Megjelenése fontos számunkra, kérjük, tiszteljen meg jelenlétével!

Részvételi szándékát kérjük, jelezze Szabó Anita projektmenedzsernek a szaboanita@knp.hu e-mail címen vagy a +36 70 655 0628-as telefonszámon.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás