A rovat kizárólagos támogatója

Fény, árnyék és természetes szellőztetés az építészetben nem csak építészeknek

Dátum: 2012. április 18.

Helyszín: Hungexpo, Construma kiállítás A pavilon 203 stand

Forrás: http://www.archishade.hu

Letölthető anyagok:

3

Az idei évben több cég összefogásával közösen egy interaktív-stand megvalósítása volt a célunk, ahol az energiahatékony és környezettudatos épület áll a középpontban.

Általában, mikor energiahatékonyságról beszélünk Magyarországon a legtöbb embernek 3 dolog jut az eszébe: hőszigetelés a falakon (esetleg a tetőn), kazán (fűtéskorszerűsítés) és a nyílászárók. Valójában ez csak az alapja lehet az energiatudatosságnak. Standunkon ki szeretnénk emelni az árnyékolási rendszerek, természetes szellőzőrendszerek, korszerű világítási rendszerek, ezek összehangolt vezérléseinek és automatizálásának, valamint az áramtermelő napelemes rendszerek fontosságát.

Ezúton szeretnénk meghívni Önöket a koncepciónkat és a standunkat bemutató sajtótájékoztatóra és az azt követő ebédre és kötetlen beszélgetésre a sajtótájékoztató résztvevőivel.
Az esemény kezdete: 2012. április 18-a, 11 óra

Az esemény helyszíne: Hungexpo, Construma kiállítás, A pavilon 203-as standja 1101 Budapest, Albertirsai út 10.

Résztvevők, előadók: Takács Sándor, a Volvex Kft. ügyvezetője
Cedric Weider, a WindowMaster A/S export igazgatója

Jelen lesznek továbbá a lent látható cégek képviselői.
Megjelenésére feltétlenül számítunk!

A sajtótájékoztató és sajtóbemutató témájával kapcsolatosan a helyszínen egyéni interjúk készítésére lehetőséget biztosítunk. Az esemény során fotók, vágóképek folyamatosan készíthetők.

Kérjük részvételüket, illetve egyéni interjúkészítési szándékukat szíveskedjenek előzetesen jelezni a richard.cs@volvex.hu e-mail címen, legkésőbb 2012. április 13-án du. 15 óráig! Előre is köszönjük!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás