A rovat kizárólagos támogatója

WWF Magyarország 25. Jubileumi esemény

Dátum: 2016. október 27.

Helyszín: Liebling 1073 Budapest Akácfa u. 51

Letölthető anyagok:

3

Kedves Kolléga! Szeretettel meghívjuk Önt és kedves kollégáit a WWF Magyarország sajtónyilvános 25. Jubileumi eseményére. A rendezvényen bemutatjuk a világszerte október 27-én publikált Élő Bolygó Jelentés legújabb kutatási erdeményeit, megosztjuk a WWF Magyarország természetvédelmi problémákat érintő lakossági közvéleménykutatásának tapasztalatait,

és beszélgetni fogunk a WWF híresség támogatóival a hírnév szerepéről a jó ügyek képviseletében, illetve arról is, hogy milyen közös jövőt szeretnénk megalapozni gyermekeink számára.
Az esemény résztvevői a programot követően rendelkezésre állnak külön interjúkra – ezirányú kéréseiket, fénykép, illetve mozgókép rögzítési igényükkel szíveskedjenek előre jelezni.
Az eseményen való részvétel regisztrációhoz kötött! Kérjük, hogy részvételüket szíveskedjenek jelezni 2016. október 25-ig az eva.zanin@wwf.hu címen.
Zanin Éva WWF Magyarország PR kommunikáció +36306552407

Élő Bolygó Jelentés: A WWF kétévente kiadott átfogó jelentése a bolygó egészségi állapotáról, természeti erőforrásainkról, az emberi tevékenység hatásairól és az élővilág helyzetéről, melyet világszerte 2016. október 27-én publikálnak.
2014-es jelentésünk összefoglalója itt érhető el.

WWF lakossági közvéleménykutatás: 25. jubileumunkhoz közelítve kíváncsiak voltunk arra, mit gondolnak a magyarok a természetvédelem legfontosabb problémáiról. Szerettük volna felmérni, hogyan rangsorolják a természetvédelmi problémákat és mire következtethetünk a kapott eredmények alapján.
Részletek a letölthető képen

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás