A rovat kizárólagos támogatója

Káli szennyvíztisztító telep sajtótájékoztatója

Dátum: 2013. március 06.

Helyszín: Kompolt, Kápolnai út 2/D. Faluház

Meghívó a „Káli szennyvízelvezetési agglomeráció csatornázása és szennyvíztisztítása” elnevezésű projekt szennyvíztisztító telepének kivitelezését elindító ünnepélyes szerződéskötésre és az azt követő sajtótájékoztatóra.

Heves megye egyik legfontosabb, 4,2 milliárd forint összértékű, európai uniós támogatású szennyvíz projektjének keretében az elmúlt egy évben közel 100 km hosszú csővezetéket fektettek le a Káli Kistérségben. A beruházás most egy újabb sikeres állomásához érkezett: a káli szennyvíztisztító telep kiépítésére vonatkozó tender lezárult. 2013. március 6-án megköttetik a szerződés a győztes pályázó és a Káli Szennyvízelvezetési Önkormányzati Társulás között.

Ezúton hívjuk meg Önöket a káli szennyvíztisztító telep kivitelezésének indulását jelentő szerződéskötésre és az azt követő sajtótájékoztatóra, melynek keretében az Önkormányzati Társulás beszámol a beruházás elmúlt egy évének sikereiről és az elkövetkező időszakról, valamint beszédet mond Herman István, a térség országgyűlési képviselője.

A beruházás célja a lakosság életminőségének javítása, az infrastrukturális fejlődés, a munkahelyteremtés, valamint a térség ökoszisztémájának védelme. Tehát nem csak a térségre van kedvező hatással, de környezetvédelmi és környezetbiztonsági szempontból is elengedhetetlen.

A projekt sikerességében a sajtó képviselőinek is jelentős szerepe van, amiért szeretnénk ezúton köszönetet mondani. Megtisztelő részvételükre most is számítunk!
Időpont: 2013. március 6., 11:00 (regisztráció: 10.45-től)
Helyszín: 3356 Kompolt, Kápolnai út 2/D. Faluház

Részvételi szándékukat kérjük, az alábbi címen jelezzék:
Saliga Réka
Mobil:+36 70 935 4171
E-mail: reka.saliga@lounge.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás