A rovat kizárólagos támogatója

Hungarikum Sajtóklub első háttérbeszélgetése

Dátum: 2013. március 13.

Helyszín: Budapest, Sas utca 10-12.

Ezúton tisztelettel meghívjuk a szerkesztőség munkatársát és/vagy szerkesztőjét a Hungarikum Sajtóklub első háttérbeszélgetésére. A büféreggelivel egybekötött kötetlen beszélgetésen a Hungarikum Bizottság legközelebbi, kihelyezett üléséről is szó lesz.

Időpont: 2013. március 13. (szerda), 11.00 – 13.00 óra
Helyszín: Sas Center Irodaház különterme 1051 Budapest, Sas utca 10-12.

A Vidékfejlesztési Minisztérium a hungarikum téma iránt érdeklődő újságíróknak és szerkesztőknek rendszeres sajtóklubot szervez, amelyen a meghívottak hasznos információkhoz juthatnak a Hungarikum Bizottság munkájáról, működéséről, első kézből értesülhetnek a bizottság soron következő üléséről, az ott megtárgyalandó témákról, bepillantást nyerhetnek abba a folyamatba, amelynek során valamely nemzeti értékünk hungarikummá válik. A sajtóklub rendezvényeire elsősorban azokat a téma iránt elkötelezett újságírókat és szerkesztőket várjuk a jövőben is, akiket rendszeres információkkal segíthetünk abban, hogy a hungarikumokról érdeklődő lakosságot megfelelő tájékoztatással láthassák el.

A március 13-ai sajtóklub programja:

10.45 – 11.00 óra érkezés, regisztráció
11.00 – kb. 11.40 óra tájékoztatók

A tájékoztatót tartják:
Dr. Horváth Zsolt országgyűlési képviselő /A hungarikum törvény előzményei/

Gyaraky Zoltán Vidékfejlesztési Minisztérium, (VM)főosztályvezető, a Hungarikum Bizottság titkára /A magyar nemzeti értékekről és a hungarikumokról szóló 2012. évi XXX. törvény célja, a nemzeti értékek gyűjtésének rendszere/

Zobor Enikő (VM) szakmai tanácsadó /A nemzeti értékek rendszerezésében résztvevő testületek, azok tevékenysége

A tájékoztatók együttes időtartama 35-40 perc, ezt követően kötetlen beszélgetésre nyílik mód az előadók és a meghívottak között.

A részvételi szándék regisztrációhoz kötött. Regisztrációt március 12-én délután 4 óráig fogadunk el a sajto@vm.gov.hu email címen.

Budapest, 2013. március 12.

VM Sajtóiroda
Tel: 795-2137
sajto@vm.gov.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás