A rovat kizárólagos támogatója

Tápió Menti Régió szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása

Dátum: 2013. március 21.

Helyszín: Tápiószentmárton, Templom tér

A Tápiómenti Területfejlesztési Társulás tisztelettel meghívja a Szerkesztőséget a „Tápió Menti Régió szennyvízelvezetése és szennyvíztisztítása” című projekt  sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes „alapcsőletételére“ (nyitórendezvényére).

Időpont: 2013. március 21. (csütörtök) 11.00 óra
Helyszín: Tápiószentmárton, Templom tér
Fogadás helyszíne: Kincsem Lovaspark (Tápiószentmárton, Sõregi út 1.)

A 20 települést magában foglaló Tápiómenti Területfejlesztési Társulás az Új Széchenyi Terv keretében valósítja meg az érintett települések csatornázását és szennyvíztisztítását. Az egyik legnagyobb magyarországi szennyvízprojekt közel 30 milliárd forintból valósul meg, az Európai Unió és a Magyar Állam 24 milliárd forinttal támogatja a munkálatokat. A beruházás keretében közel 800 km szennyvízcsatorna-hálózat létesül, 4 db új szennyvíztisztító telep és 1 központi komposztáló telep épül, a már meglévő nagykátai szennyvíztisztító telep kapacitása bővítésre kerül.

Az érintett 20 település: Bénye, Farmos, Jászfelsőszentgyörgy, Káva, Kóka, Mende, Nagykáta, Pánd, Sülysáp, Szentlőrinckáta, Szentmártonkáta, Tápióbicske, Tápiógyörgye, Tápióság, Tápiószecső, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tóalmás, Újszilvás, Úri

A rendezvény tervezett programja szerint az eseményen ünnepi köszöntőt mond dr. Lázár János Miniszterelnökséget vezető államtitkár, illetve méltatja a beruházás jelentőségét Czerván György, a térség országgyűlési képviselője, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára, valamint Kocsi János, Nagykáta polgármestere, a Tápiómenti Területfejlesztési Társulás elnöke.

Örülnénk, ha a rendezvényen a Szerkesztőség munkatársait is személyesen üdvözölhetnénk.

Megjelenésükre számítunk, sajtóközleményt a helyszínen biztosítunk.

Tudósításaikat előre is köszönjük, megtisztelő részvételükre számítva:

Kocsi János, Társulás elnöke

Részvételi szándékát kérjük legkésõbb 2013. március 18-ig szíveskedjen jelezni a medius@mediusnet.hu címen.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás