A rovat kizárólagos támogatója

Elindul az első Mintafarm program

Dátum: 2014. november 06.

Helyszín: Budapest, Váci út 182.

Fenntartható Mintafarm programot indít Magyarországon az Unilever. A programhoz elsőként egy Békés megyei gazdaság csatlakozik, ahol fenntartható módon termesztenek kiváló minőségű hagymát. A Mintafarm példaként szolgál majd más mezőgazdasági beszállítók számára is.

Ez alkalomból Budapesten rendezünk egy sajtótájékoztatót, amin az alábbi témákat járjuk majd körbe:

• Milyen beszállítókkal dolgozik együtt az Unilever Magyarországon, és mi alapján választ magának partnereket? Hogyan kerülhetnek be a magyar cégek a beszállítói rendszerbe?

• Mit jelent a Mintafarm státusz? Mitől működik Magyarországon fenntarthatóan egy gazdaság, és mit jelent ez a gyakorlatban? Hogyan hat ez az alapanyagok minőségére?

• Miért alapozza az Unilever a teljes vállalati működését a fenntarthatóságra? Mit jelent ez az üzleti stratégiában?

Az eseményen jelen lesz Szabó László, a Külgazdasági és Külügyminisztérium (KKM) parlamenti államtitkára, Gyenes András az Unilever Magyarország ügyvezetője és Bondár Imre hagymatermelő.

Dátum: 2014. november 6. 10.30
Helyszín: Unilever Magyarország Kft., 1138 Budapest, Váci út 182.

Amennyiben érdekesnek találja a témát, a részvételi szándékot legkésőbb 2014. november 4-ig várjuk az unilever@probako.hu e-mail címen. Igény esetén, előzetes regisztrációt követően, a helyszínen külön parkolóhelyet is biztosítunk az épülethez tartozó mélygarázsban. Az előzetes regisztrációhoz a gépjármű rendszámának megadása szükséges. E nélkül biztonsági okok miatt nem lehet majd behajtani a mélygarázsba.

Bármilyen további kérdésével kapcsolatban 06 20 555 0652-es telefonszámon állok rendelkezésére!

Üdvözlettel,
Szabó Szeréna
Próbakő Kommunikáció
Worldcom PR Group Partner
Tel.: +36 1 488 74 96
E-mail: szabo@probako.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás