A rovat kizárólagos támogatója

MAVIR Madárvédelmi konferencia

Dátum: 2014. november 12.

Helyszín: MAVIR székház 1031 Budapest Anikó utca 4.

A MAVIR ZRt. ezúton hívja meg Önt és kollégáit a madárvédelmi konferenciájára, amely idén már ötödik alkalommal ad teret mind az energia szektorban tevékenykedő vállalatok, mind a környezetvédők közötti párbeszédre.

A konferencián valamennyi magyar hálózati engedélyes részt vesz, de a nemzeti parkok igazgatóságai, továbbá a magyar, osztrák, lengyel, szlovák, román és bolgár környezetvédelmi szakemberek is csatlakoznak.
A programban többek között helyet kapott az USA-tól Mongóliáig terjedő területek villamosenergia-hálózat menti madárvédelmi tevékenységének bemutatása, emellett beszámolunk az Európai Uniós LIFE projekt keretein belül indult, kerecsensólyom és parlagi sas táplálékbázis fejlesztés program eredményeiről is.

A program külső helyszínen kezdődik: szakembereink feszültség alatti munkavégzés során, úgynevezett „Firefly” és KS madáreltérítő eszközök kihelyezését szemléltetik.

A konferencia helyszíne: MAVIR székház, Jedlik Ányos terem 1031 Budapest Anikó utca 4.
Időpontja: 2014. november 12. szerda, 10:00 – 16:00

Madáreltérítő eszköz kihelyezése: 8:30-9:30-ig az Detk-Zugló II. 220 kV 254-255-ös számú oszlopköz (a pontos hely meghatározása a mellékelt térképen) A program rossz idő esetén elmarad.

Kérjük, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2014. november 10 – ig jelezze a dlennert@noguchi.hu e-mail címen, vagy a (06 70) 25 88 202 mobilszámon, Lennert Dánielnél!

Megjelenésére számítva, üdvözlettel:

Hackl Mónika
Kommunikációs osztályvezető

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás