A rovat kizárólagos támogatója

Magyar ivóvíz a világ legjobb termékei között

Dátum: 2015. június 01.

Helyszín: Budapest, Vörösmarty tér 7-8

Tudósítás Lisszabonból, a nemzetközi Monde Selection díjátadó gálájáról.

Tisztelt Főszerkesztő, Szerkesztő, Újságíró!

Magyar ivóvíz mérette meg magát nemzetközi színtéren. Közép-Európa egyik legnagyobb és legtisztább ivóvízkészletéből, a szigetközi vízbázisból származó vizet a brüsszeli székhelyű Monde Selection Nemzetközi Minőségügyi Szervezet független, szakmai zsűrije vizsgálta és értékelte. A Mosonmagyaróvár és környékén élő 74.000 fős lakosság ivóvízét – mely ökológiai tisztasága révén semmilyen kezelést nem kap – a helyi önkormányzat tulajdonában álló cég 2010 óta palackozza és forgalmazza kínálóvízként itthon Szigetközi Friss Vízként, külföldön Panta Aqua néven.

Az 1961 óta működő Monde Selection minden évben értékeli és díjazza a minőségi termékeket érzékszervi és laboratóriumi vizsgálatok mellett a jogszabályi megfelelés, csomagolás, címkézés, egészség- és környezettudatosság illetve innováció alapján. Idén az ünnepélyes díjátadó gála Lisszabonban, 2015. június 1-jén kerül megrendezésre.

Az eredményhirdetés alkalmából a Panta Aqua Vízpalackozó Zrt. ünnepélyes sajtóeseményt szervez, melynek keretei között a résztvevők (online) betekintést kapnak a díjátadóba és élőben értesülhetnek az elért minősítésről.

Az eseményre ezúttal tisztelettel meghívjuk!

Az esemény ideje: 2015. június 1. 18.00  Érkezés 17.30-tól
Az esemény helyszíne: Gerbeaud Kávéház 1051 Budapest, Vörösmarty tér 7-8.

Megszólalók:
1. Klauser Róbert, kereskedelmi igazgató, Panta Aqua Vízpalackozó Zrt.
2. Zoltai Anna, a NÉBIH Élelmiszer- és Takarmánybiztonsági Igazgatóság Vendéglátás és Étkeztetés Felügyeleti Osztály vezetője
3. Lang István, Országos Vízügyi Főigazgatóság főigazgató helyettese

Az eseményen természetesen lehetőség van kép- és hangfelvételek, valamint interjúk készítésére is.

A részvétel regisztrációhoz kötött.
Részvételi szándékát kérem, jelezze Seregi Szabinánál a +36 20 329 60 71 mobilszámon vagy a szabina.seregi@trinity.hu e-mail címen 2015. június 1-jén, 12.00 óráig. 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás