A rovat kizárólagos támogatója

Greenairport Programot indít a Budapest Airport

Dátum: 2015. szeptember 29.

Helyszín: Budapest Airport SkyCourt Konferencia Központ

A Budapest Airport nagyszabású környezetvédelmi partnerségi programot indít, Greenairport Program néven.

A program célja, hogy az ország első számú nemzetközi repülőterén működő szervezetek az üzemeltetővel összefogva tovább tudják csökkenteni a légikikötő környezeti hatásait és ezáltal tovább javítsák a repülőtér nemzetközi elismertségét, innovativitását és működési hatékonyságát.

A programhoz a kihirdetés óta számos nagy repülőtéri partner szervezet jelezte csatlakozási szándékát, többek közt a Heinemann Duty Free, a Nemzeti Adó és Vámhivatal Repülőtéri Főigazgatósága, a Lufthansa Technik Budapest és a Főtaxi. Elmondható tehát, hogy a Greenairport partnerségi programhoz már összességében több ezer munkavállalót foglalkoztató cégek adták a nevüket és jelenleg is több jelentős repülőtéri cég érdeklődik a program iránt.

A hivatalos programindító eseményt 2015. szeptember 29-én, kedden 10:00-kor tartjuk, melyre ezúton tisztelettel meghívjuk a sajtó képviselőit.

Találkozó helye: Budapest Airport SkyCourt Konferencia Központ (megközelíthető a 2A Terminál érkezési szintje felől) Találkozó ideje: 2015. szeptember 29. kedd 10:00

Személyes jelenlétére feltétlenül számítunk, kérjük, részvételi szándékát jelezze a kommunikacio@bud.hu e-mail címen.
A rendezvény ideje alatt díjmentes parkolást biztosítunk a 2. Terminál (lenti) Terminál Parkolójában. A parkolójegyet kérjük, hozza magával!

Üdvözlettel:
Budapest Airport

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás