A rovat kizárólagos támogatója

Parking Development Fórum

Dátum: 2015. december 02.

Helyszín: Budapest, Csörsz utca 18/b

Kedves újságíró, szerkesztő! 2015. december 2-án a Larus Rendezvényközpontban rendezik meg Magyarország legjelentősebb parkolási és mobilitási konferenciáját, a CEE – Parking Development Fórumot, melynek SAJTÓREGGELIJÉRE ezennel tisztelettel meghívjuk!

A rendezvény több tucat hazai és nemzetközi előadó bevonásával kívánja feltérképezni a városok parkolási problémáit és az azokra adható, naprakész válaszokat. Aktuálisan Nyugat-Európa nagyvárosait az elektromos és önvezető autók, a car-sharing és a különféle autózást, parkolást könnyítő applikációk érdeklik. Hasonlóképp van ez Magyarországon is, talán csak a dugódíj és a mikuláscsomag, az a két kifejezés, ami az előbbieknél nagyobb érdeklődést tud generálni.

Mindkét érzékeny témáról lesz szó a CEE – Parking Development 2015-ös rendezvényén. A környezetterhelési díjra különböző európai alternatívákat mutat be, Lorenzo Bannermann, az Európai Parkolási Szövetség (EPA) elnöke, valamint Gerlad McIntyre, a Londoni Közlekedési Központ menedzsere.
Számos érdekes bemutatón keresztül igyekszik a konferencia bemutatni az európai parkolási tendenciákat.
Hazai szakértők előadásait is érdemes várni, hiszen a Nemzeti Mobilfizetési Zrt, a Jedlik Ányos Klaszter és az ELMŰ előadásaiból a közlekedési és parkolási keretrendszer változásait ismerhetjük meg.

Kérem, részvételi szándékát jelezze erre az e-mailre press@hungaropark.org ! A sajtóreggeli időpontja: 2015. december 02. 9.00 óra
A rendezvény helyszíne: Larus Rendezvényközpont – 1124 Budapest, Csörsz utca 18/b

További információk: http://www.parkingforum.hu

Üdvözlettel! Trapp Henrietta sajtókommunikáció Hungaropark Magyar Parkolási Szövetség +36702748949

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás