A rovat kizárólagos támogatója

Vállalom! – Éves kampány indul a hulladékcsökkentésért

Dátum: 2015. december 01.

Helyszín: Budapest, Kossuth Lajos tér 11

Egész évben tart mostantól az Európai Hulladékcsökkentési Hét kampány, amelynek keretében önkéntesek a saját akcióötleteiket megvalósítva hívják fel a figyelmet a hulladékkal való felelős, tudatos bánásmódra és a megfelelő, helyes viselkedés elsajátításának fontosságára.

Magyarországon minden eddiginél több akciót valósítanak meg önkéntesek 2015. november 21-29. között, amely eredménnyel ismét a kontinens legaktívabb lakosságával rendelkező országai közé kerülhet be hazánk. A kampány folytatásának részleteit, valamint az Európai Hulladékcsökkentési Hét európai és magyarországi aktuális eredményeit V. Németh Zsolt, környezetügyért, agrárfejlesztésért és hungarikumokért felelős államtitkár és Búsi Lajos, az OKTF Nemzeti Hulladékgazdálkodási Igazgatóság mb. főigazgató-helyettese ismerteti a sajtó képviselőivel 2015. december 1-jén, kedden a Földművelésügyi Minisztériumban tartantó sajtótájékoztatón.

sajtótájékoztató időpontja: 2015. december 1. (kedd) 08:30 óra
Helyszíne: Földművelésügyi Minisztérium, Kollégiumi terem (1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 11.)

Várjuk Önt is a sajtóeseményre! Kérjük, az eseményen való részvételi szándékát jelezze – legkésőbb november 30-án16 óráig – e-mail-ben a sajto@oktf-nhi.gov.hu címen, vagy telefonon a 06 30 822 50 42 számon.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás