A rovat kizárólagos támogatója

Fenntartható energia forgatókönyv Magyarország számára

Dátum: 2016. május 18.

Helyszín: Budapest, VII. ker. Király u. 11.

A Zöld Műhely Alapítvány meghívja Önt a "Fenntartható energia forgatókönyv Magyarország számára" című konferenciára A Wuppertal Intézet és az Energiaklub elkészíti Magyarország megújuló energia forgatókönyvét.

A tanulmány Jávor Benedek Európai Parlamenti képviselő és az EP Zöld frakciója megbízásából készül. A forgatókönyvet egy konferencián fogjuk bemutatni május 18-án Budapesten, a K11 Művészeti és Kulturális Központban (Budapest, VII. ker. Király u. 11.).
A tanulmányt Fülöp Orsolya, az Energiaklub szakmai igazgatója és Prof. Dr. Stefan Lechtenböhmer, a Wuppertal Intézet kutatásvezetője ismerteti, majd Corvinus Egyetem, a REKK, az E3G, a Greenpeace Magyarország és az European Climate Foundation energiapolitikai szakértői fogják megvitatni.
Egy panelbeszélgetésen elmondják álláspontjukat a megújuló energiában és az energiahatékonyságban rejlő lehetőségekről a Magyar Szélenergia Ipari Társaság, a MANAP Iparági Egyesület, a Magyar Geotermális Egyesület és a Magyar Energiahatékonysági Intézet szakemberei. 
Részletes program >>>

A konferencián való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Itt lehet regisztrálni >>>

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás