A rovat kizárólagos támogatója

Áder János a Tündérkertben

Dátum: 2017. április 04.

Helyszín: Budakeszi, Telki út

Tisztelt Újságíró és Szerkesztő Kollégák! Ezúton szeretnénk tisztelettel meghívni Önöket Áder János köztársasági elnök hivatalos látogatására és az azzal egybekötött szakmai programra a Pilisi Parkerdő Zrt. Budakeszi Tündérkertjében.

Jelenleg a Kárpát-medencében több mint száz Tündérkert található, miközben több száz közösség, önkormányzat, iskola és plébánia állt a mozgalom mellé az őshonos gyümölcsfák megőrzése érdekében. A Pilisi Parkerdő Zrt. 2011-ben csatlakozott az országos Tündérkert kezdeményezéshez, és kezdte meg a Budakeszi Erdészetnél található gyümölcsöskert, a Budakeszi Tündérkert létesítését.

Időpont: 2017. április 4. (kedd) 9:00

Helyszín:
Pilisi Parkerdő Zrt. – Budakeszi Erdészet (2092 Budakeszi, Telki út – térkép )

Részletes program:
• 9:00-9:30 – Sajtóregisztráció
• 9:45-10:30 Tündérkertek és a Pilisi Parkerdő Zrt kapcsolatának bemutatása – Zambó Péter, a Pilisi Parkerdő Zrt. vezérigazgatója
A gyümölcsoltás fortélyainak bemutatása – Dr. Szani Zsolt, a NÉBIH-NKI témavezetője
Mivé válik a gyümölcs? – Nádas Anna, Budakeszi Tájház bemutató
Méhészeti bemutató – Kovács Ferenc, a Pilisi Parkerdő Zrt. Budapesti Erdészetének erdőgondnoka

Javasoljuk a terepi programnak és az időjárásnak megfelelő öltözékben való megjelenést. A rendezvényt esős időben is megtartjuk.

Kérjük, hogy részvételi szándékukat a sajto@pprt.hu e-mail címen, vagy Megyeri Dánielnél, a 06/20-995-6330-as telefonszámon szíveskedjenek jelezni. Megjelenésükre feltétlenül számítunk!

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás