Áder elmúlt tíz éve

2021. december 31.

Hírek

Köztársasági elnökként utolsó évbúcsúztató-évköszöntő beszédét tartja ma Áder János. Amivel nem az az igazi a baj, hogy az előző kilencből egyetlen önálló gondolatot sem tudnánk felidézni. Hanem az, hogy ugyanez igaz az immár tizedik éve tartó elnöki időszakra is. Pedig az utolsó beszédnél nincs jobb alkalom a számvetésre.

Áder úr! PR mutatványok helyett cselekvés!

2021. december 10.

Hírek

A Nagy Tavak Koalíciója szerint ez érvényes nagy tavaink, vizes élőhelyeink védelmére is, ezért tollat ragadtak, és a napokban levelet írtak Áder János köztársasági elnöknek, aki egyben a sok milliárd közpénzzel kitömött Kék Bolygó Alapítvány kurátori tagja is.

Mondják meg, mire kap Áder milliárdokat!

2021. december 5.

Hírek

Követeljük, hogy hozzák nyilvánosságra, pontosan milyen célokra és konkrét tevékenységekre kap milliárdokat Áder János alapítványa, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány 2020-21-ben, a magyar adófizetők pénzéből, válsághelyzet idején.

Fideszes klímaünnep

2021. december 5.

Hírek

Magyarországon annyi értelme sincs egy klímaexpónak, mint amennyi a vadászati nemvilágkiállításnak volt. Merthogy vadászni legalább vadászunk, a klímához viszont legfeljebb annyi közünk van, hogy a miniszterektől az ötszázadik helyettes államtitkárig a kormányzati adminisztráció minden fejese légkondicionált szobákban tölti dolgos napjait, ellentétben mondjuk az agy-, szív- vagy gerincsebészekkel, akiknek ez a kiváltság még műtét közben sem… Tovább »

Üzenet Áder Jánosnak: Itthon legyen a bolygó kapitánya!

2021. december 3.

Hírek

Áder János köztársasági elnök az Indexnek adott interjújában teljesen jogos kritikákat fogalmazott meg a nemrégiben lezajlott klímacsúccsal kapcsolatban. Egyetértünk vele abban, hogy ha az országok nem vállalnak jelentősen radikálisabb célkitűzéseket, képtelenek leszünk érdemben lassítani a klíma- és ökológiai válságot, és bizony nagy sebességgel rohanunk a szakadékba. De…

Mire költi Áder a sokmilliárdnyi közpénzt?

2021. november 30.

Hírek

Áder János köztársasági elnök zöldrefestése: milliárdos villavásárlás a bolygóvédelemre szánt pénzből. Így veszik el 3 milliárd közpénz jellege.

Újabb milliárdok Áder álzöldítésére

2021. november 28.

Hírek

Orbán Viktor újra milliárdokkal támogatja Áder János klímavédelmét. Az erről szóló határozata november 25-én jelent meg a Magyar Közlönyben.

Áder a COP26 klímacsúcsról: Magyarországnak semmi oka a szégyenkezésre

2021. november 3.

Hírek

Kevés volt a konkrét vállalás, inkább csak ünnepélyes deklarációk hangzottak el Glasgow-ban – értékelte az ENSZ-klímakonferenciát Áder János köztársasági elnök ma a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában. Áder azt mondta, Magyarországnak semmi oka a szégyenkezésre: