A rovat kizárólagos támogatója

Körforgásos gazdaság a gyártóiparban, üzleti szeminárium

Dátum: 2019. április 11.

Helyszín: Budapest, Paulay Ede u. 55.

Szeretettel meghívjuk Önt a ’Körforgásos gazdaság a gyártóiparban’ című üzleti szemináriumra, mely 2019. április 11-én 13:30 és 15:50 óra között kerül megrendezésre a Loffice (1061 Budapest, Paulay Ede u. 55.) konferencia termében.

Az üzleti szeminárium a körforgásos gazdaság működését, alapelveit és jelentőségét mutatja be a gyártóiparban. Gyakorlati tanácsokkal és szakértelemmel látja el a résztvevőket, hogy a mindennapi tevékenységük során hogyan tudják alkalmazni a körforgásos gazdaság koncepcióját a vállalati, üzleti gyakorlatban. A rendezvény amellett, hogy összeköti a gyártóipar szereplőit, cselekvésre is ösztönzi őket, hogy a fenntartható megoldásokat alkalmazzák a vállalkozásukban. Az eseményt a Körforgásos Gazdaságért Alapítvány, a GEONARDO és a finn innováció alap, a SITRA szervezi.

Megtisztelő lenne, ha Ön vagy a vállalata/szervezete képviselője részt venne a szemináriumon. A rendezvény angol nyelven zajlik, magyar tolmácsolás nélkül. A részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztráció az Eventbrite-on keresztül lehetséges, és kérjük a nevük mellé zárójelben megjegyezni a cég nevét és a cégnél betöltött pozíció nevét.
Részletes információt a Facebook oldalunkon találja.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás