Passzívházak és Energiahatékony Épületek szakmai konferencia

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2011. november 25.

Helyszín: Francia Intézet, Budapest I. kerület, Fő u. 17.

URL: részletes program, regisztráció >>>

Passzívházak és Energiahatékony Épületek címmel rendez szakmai konferenciát 2011. november 25-én pénteken a Green Press Hírügynökség és Rendezvényszervező Kft. a Jövő nemzedékek országgyűlési biztosa fővédnökségével, a Passzívházépítők Országos Szövetsége, a Minősített Passzívház Tervező Képzés, a Francia Intézet és a Magyarországi Francia Nagykövetség támogatásával.

A  konferencián 13 új, rendkívül energiahatékony, zömmel megépült, illetve néhány tervfázisban lévő passzívházat mutatnak be az előadók: tervezők, gépészmérnökök, kivitelezők. Az előadók, illetve az ismertetendő projektek döntő többsége magyar, mellettük két francia tervező is ismerteti munkáit.

Az ismertetendő projektek közül kiemelnénk a hazánk első, önkormányzati beruházásban megvalósuló 100 lakásos passzív társasház tervét, Lázár Antal DLA Kossuth-díjas építészmérnök figyelemreméltó passzív családi házát, továbbá a Karawitz Architecture tervezésében megvalósult francia dizájn passzívházat. Szeretettel várjuk a konferencián!
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás