Ablakon Bedobott Pénz Program 2012

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2012. január 17. - 2012. március 05.

Helyszín: országos pályázat

URL: további információk, részletek >>>

A KÖVET Egyesület tizedik alkalommal buzdítja a vállalatokat és szervezeteket, hogy csatlakozzanak az Ablakon Bedobott Pénz Programhoz, mutassák be az elmúlt 5 évben megvalósított, gazdaságilag is megtérülő környezetvédelmi fejlesztéseiket, hogy elnyerhessék a 2012-es díjakat.
A programra azon vállalatok és szervezetek jelentkezését várják, ahol az elmúlt 5 évben megvalósult olyan környezetvédelmi intézkedés, amely egyben gazdasági hasznot is hozott.

Újdonságok 2012-ben
A program idén számos új elemmel bővült. Két új kategóriát is létrehoztak a szervezők, az Irodai Zöld Megtakarítások értékelésére, valamint az Energia menedzsmenttel rendelkezők számára. A programban helyet kapott egy félnapos műhelymunka a környezeti megtakarításokról, a KÖVET szakemberek a bemutatott intézkedéseket, beruházásokat helyszíni audit keretében vizsgálják meg.

Jelentkezés
Az Ablakon Bedobott Pénz Programra március 5-ig lehet jelentkezni egy szándéknyilatkozat kitöltésével, amely minden egyéb a programmal kapcsolatos információ mellett megtalálható a www.ablakonbedobottpenz.hu oldalon.

További információ:
Halmavánszki Rita, KÖVET Egyesület
Tel.: +36 1 473-2290, halmavanszki@kovet.hu
 

 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás