Orchideavadászat Baranyában

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. március 07. - 2013. május 30.

Helyszín: Pécs, Szabadság u. 2.

Két kiállításunkról adunk hírt. Egyik (Orchideavadászat Baranyában) nyílik, másik (Marokkó, sivatag, Atlasz-hegység, sok-sok állattal, mint karakál, hiúz, skorpiók és meglepetésekkel) készül. Bővebben és színesben mindegyikről itt is: http://termtudmuzeumpecs.blogspot.hu

Meghívó Orchidevadászatra:
No igen, lehet vadászni orchideákra, még itthon is. Mert az orchideák egyszeri megismerése bizony függőséget okoz. Így járt Deákné Endrédi Mária is, aki Baranya összes orchideafaját zsákmányul ejtette, persze csak ecsettel.

Festményeiből készült kamarakiállítását 2013. március 7.-étől láthatják az érdeklődők a Janus Pannonius Múzeum Természettudományi Kiállításában. A megnyitóra minden érdeklődőt szertettel várunk!

Az akvarellek csodásak, s mivel hazai orchideáink legtöbbje a természetben igen rejtőzködő ritkaság, ezért ajánljuk mindenkinek, hogy itt a kiállításon ismerkedjen e különleges és szépséges növénycsalád baranyai képviselőivel.

A megnyitón Nagy Gábor a Duna Dráva Nemzeti Park Igazgatóság osztályvezetője, aki orchideákban szakértő, előadást is a tart a Mecsek orchideáiról.

Megnyitó tehát: 2013 március 7. 16.30.   Pécs, Szabadság u. 2.  Természettudományi Múzeum

Továbbiak: pecsimuzeumok.hu  tel: 72-213419

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás