Zöld szempontok érvényesítése a beszerzésekben – workshop3

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. május 30. - 2013. május 31.

Helyszín: 5000 Szolnok, Városmajor u. 23.

URL: energiaklub.hu/rendezveny

Zöld szempontok érvényesítése a beszerzésekben – Buy Smart+ workshopok
A Buy Smart+ projekt keretében megvalósuló workshopon a résztvevők elsajátítják a környezetbarát beszerzés alapgondolatait, a főbb termékcsoportokban az energiahatékony termékek és szolgáltatások kiválasztásának módszereit, valamint a zöld szempontok beillesztésének lehetőségeit a beszerzési folyamatok egyes lépcsőibe.

A „Zöld szempontok érvényesítése a beszerzésekben” workshop célja, hogy a beszerző öt kritikus termékcsoportban (járművek, épületek/épületelemek, világítás, irodatechnika, háztartási berendezések) tudja a beszerzéseiben a fenntarthatósági és környezetbarát szempontokat hatékonyan érvényesíteni – a tenderek kiírásától az értékelésen át a szerződések megkötéséig.

A workshopon Kovács László, az ELMŰ beszerzési igazgatója, a 2012-es Év Beszerzési Vezetője is tart gyakorlatorientált foglalkozást.
Workshopunk programját speciálisan a beszerzői igényeknek megfelelően alakítottuk ki. A program az EU-s Buy Smart+ projekt programján alapul, figyelembe véve a hazai viszonyokat.

A workshop a Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társasággal együttműködve valósul meg. További partnereink a Közbeszerzési Intézet, a Közbeszerzési Hatóság, a Környezetbarát Termék Nonprofit Kft., a CECED Magyarország Egyesülés, a Világítástechnikai Társaság, az Euro-Profil Kft. és a Magyar Autóklub.

Időpont és helyszín
2013. május 30-31., Szolnok (BI-KA Logisztikai Kft., 5000 Szolnok, Városmajor u. 23.)

Program: letölthető a Buy Smart+ projekt honlapjáról

További információ, valamint a jelentkezés feltételei az MLBKT honlapján találhatóak.

Figyelem! Az online jelentkezés során a kedvezményes regisztrációs díj vehető igénybe az Energiaklub2013 kuponkód feltüntetésével.
Kapcsolat: Varga Katalin, Energiaklub, varga@energiaklub.hu, 1/411 3511

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás