Fotózz, like-olj és nyerj! – a GDF SUEZ természetfotó pályázata

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. május 08. - 2013. június 15.

Helyszín: facebook

A világ legnagyobb közüzemi szolgáltatójaként a GDF SUEZ elkötelezett híve a fenntartható fejlődésnek. A Társaság idén negyedszerre névadó szponzora Magyarország legrangosabb természetfotó pályázatának, az Év Természetfotósa pályázatnak és kiállításnak, továbbá támogatta a nemrég megrendezett Magyar Sajtófotó Pályázat Természet és Tudomány kategóriáját is. A Társaság kiemelkedően fontosnak tartja az olyan művészeti ágak támogatását, melyek felhívják a figyelmet környezetünk szépségeire, de mindamellett emlékeztetnek a természet védelmének fontosságára is.

Éppen ezért 2013. május 8-án a GDF SUEZ elindította első, saját rendezésű természetfotó pályázatát új Facebook oldalán. Mindenki, aki lájkolja az oldalt részt vehet a versenyben. A beküldött képeket kizárólag a közönség értékeli és a legjobbak munkáit a Társaság értékes ajándékokkal (fényképezőgép, tablet, okostelefon) díjazza.

Az új Facebook oldalon a fotópályázat mellett megtalálhatóak a vállalati kampányok és akciók, továbbá a Társaság hasznos tanácsokat nyújt arra vonatkozóan, hogyan lehet takarékosan fűteni vagy főzni. Az energiatanácsokon kívül a GDF SUEZ olyan kulturális és sport programokat is ajánl, amelyekhez támogatásai révén köze van, pl. a Snétberger Alapítvány vagy a Pick Szeged kézilabdacsapat.

„Ma már 4,5 millióan használják Magyarországon a facebook-ot, ezért természetes volt számunkra, hogy ezen a közösségi csatornán indítjuk el első saját kezdeményezésű természetfotós pályázatunkat”- hangsúlyozta a pályázat indítórendezvényén Pánczél Andrea, a GDF SUEZ kommunikációs igazgatója.

A pályázatról:

Töltsd fel a pályázat Facebook oldalára az általad legszebbnek vagy legizgalmasabbnak tartott természetfotódat, és vegyél részt a versenyen! Bármilyen természetet ábrázoló fotóval nevezhetsz, a pályamunkákat a közönség értékeli, az első három helyezett értékes díjjakkal lesz gazdagabb!

Részvételi szabályzat:

A beküldés határideje: 2013. június 15

A szavazás az alkotások beérkezése közben is zajlik egészen 2013. június 30-ig, ezért minél előbb töltsd fel fotódat, hogy a lehető legtöbb szavazatot kaphassa a pályamunkád!

A szavazás határideje: 2013. június 30.

A nyeremények:

I. helyezett: 150.000 forint értékű fényképezőgép

II. helyezett: 50.000 forint értékű tablet készülék

III. helyezett: 30.000 forint értékű okostelefon készülék

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás