Örökítsd meg a Kárpát-medence lenyűgöző arcát!

2023. szeptember 14. - 2023. október 31.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Egy fotópályázatra szeretném felhívni a figyelmet, amelynek témája az őshonos magyar háziállatfajták.  A képek beküldési határideje 2023. október 31.

A kormánypárti média öngólja: a gaz főváros/a

2023. szeptember 2.

Hírek

Mint sok más közösségi médiából is tájékozódó ember, én is tűkön ülve vártam, hogy végre lezáruljon a kedvenc lapom, a Metropol nyári pénzdíjas fotópályázata, amely a “gaz fővárosa” nevet kapta és végre kiderüljön, ki lett a győztes.

Birdo Az év madárfotósa 2023 fotópályázat

2023. április 03. - 2023. július 09.

Helyszín: nemzetközi pályázat

Programok

Egy kihagyhatatlan fotópályázat madárrajongóknak! 2023. április 3. és 2023. július 9. között lehet nevezni a Birdo Az év madárfotósa 2023 fotópályázatra. A hazai mellett külföldi madárfotósokat is megszólító pályázat kortól, szakmai felkészültségtől függetlenül bárki számára nyitott.

Follyban járt az ősz – fotópályázat

2021. október 01. - 2021. november 30.

Helyszín: országos pályázat

Programok

Fotópályázatot indított Follyban járt az ősz címmel a Folly Arborétum és Borászat. Az arborétumban készült őszi tematikájú fotókat vár a zsűri, amelyet a pályázók az Instagram oldalukon oszthatnak meg #follybanjartazosz hashtaggel.

Hamarosan zárul VII. Plantfiekészítő fotópályázat!

2021. augusztus 10.

Hírek

A PlantTogether hetedik alkalommal, idén 2021. augusztus 13-ig rendezi meg a lakásdzsungelharcosok és balkonkertészek legmenőbb pályázatát, a plantfiekészítő fotópályázot, melynek egyik célja, hogy elkészítsük az ország (mit ország! világ!) legnagyobb virtuális közösségi kertjét!

A Fény Természete Fotópályázat 2019 eredményhirdetése és sajtótájékoztatója

2019. október 24.

Helyszín: Világítás Háza, Budapest, Árpád u. 64. I. em. 6.

Sajtótájékoztatók

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. 2019-ben immár 2. alkalommal hirdette meg népszerű fotópályázatát, melynek célja megmutatni, milyen rendkívüli hatással van életünkre a fény. Amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhettek a világ bármely pontjáról, két kategóriában: Természetes fények és Mesterséges fények.

Az én megközelítésemben a fotózás eszköz…

2019. augusztus 15.

Hírek

Szenvedély és elkötelezettség. Interjú Csonka Péterrel, a Duna-Ipoly Nemzeti Park (DINPI) tájegységvezetőjével, a Madarak a víz tükrében fotópályázat zsűritagjával.

Envirotis – Madarak a víz tükrében – 2019 fotópályázat

2019. július 15. - 2019. szeptember 15.

Helyszín: envirotis.hu/fotopalyazat

Programok

Az Envirotis Holding Zrt. a Tatai Vadlúd Sokadalom támogatójaként, a rendezvény szervezőivel közösen, fotópályázatot hirdet annak érdekében, hogy bemutassa és népszerűsítse, milyen fontos szerepet játszik a természet körforgásában a víz, és hogyan kötődnek a vizekhez a madarak. A Tatai Vadlúd Sokadalmat, ezt a színvonalas természet- és környezettudatos rendezvényt, amely úgy tud helyinek megmaradni, hogy az… Tovább »

A fény természete fotópályázat

2018. szeptember 07. - 2018. október 08.

Helyszín: országos

Programok

Az Electro-Coord Magyarország Nonprofit Kft. fotópályázatot hirdet, melynek célja megmutatni, milyen rendkívüli hatással van életünkre a fény. Mutasd meg egy fotón a fények játékát, hangulatát, a fény hatását az emberre. A pályázat nyílt: amatőr és profi fotósok egyaránt benevezhetnek a világ bármely pontjáról, kivételt képeznek a zsűri tagjai és a szervezők. A művekkel két kategóriában… Tovább »

Go Wild! Stay Cultured – fotó pályázat

2018. augusztus 01. - 2018. november 18.

Helyszín: nemzetközi fotópályázat

Programok

A CEEweb a Biológiai Sokféleségért 20 éve a közép- és kelet-európai régióban (20 országban) természetvédelemmel foglalkozó civil szervezetek nemzetközi hálózata. Küldetésünk a biológia sokféleség megőrzése a fenntartható fejlődés elősegítése által. A CEEweb a Biológiai sokféleségért kihirdeti a "Go Wild! Stay Cultured." fotó pályázatot középpontba helyezve a Kulturális Örökség Európai Évét A pályázatra 2018. november 18-ig,… Tovább »