Ökológiai termékversenyre és ökológiai termék-kiállításra – felhívás

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2013. október 16. - 2013. november 18.

Helyszín: országos pályázat

URL: www.biokultura.org

Letölthető anyag

Az idén 26. alkalommal megrendezésre kerülő Biokultúra Tudományos Napon, hagyományainkhoz híven, a szakmai előadások mellett kiállítás is várja az érdeklődőket, illetve itt kerülnek átadásra az Év Bioterméke díjak.

A termékversenyre és kiállításra egyaránt november 18-ig lehet jelentkezni Gelencsér Margitnál (1061 Budapest, Anker köz 2-4. III/4., tel/fax: 06-1/214-7005, 06-1/214-7006, gelencser@biokultura.org.) A kiállítói asztal igénylés november 27-ig mondható le.

Jelentkezési feltételek


1. Kiállításra

Az eddigi évek gyakorlatának megfelelően a rendezvényen ökológiai termék-kiállítást is szervezünk.

Élelmiszerek közül kizárólag a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. által tanúsított ökológiai termékek mutathatók be, a gazdálkodáshoz használt szerek, anyagok közül pedig kizárólag az ökológiai gazdálkodáshoz engedélyezettek.

Amennyiben a jelentkezési határidő után marad hely, egyéb termékek (pl. kézműves, konyhafelszerelés) is bemutathatók. Árusítás, kóstoltatás lehetséges, de a tárgyi feltételekről és az engedélyekről a kiállítónak kell gondoskodnia.

A kiállításra való jelentkezés a Szövetség visszaigazolása után tekinthető érvényesnek, elfogadottnak!

A kiállítóként való megjelenés díja 5000 Ft, plusz egy termék a tombolára. Fizetés a helyszínen. A kiállítói asztalok mérete: 120 x 50 cm. Egységes fehér terítőt a Szövetség biztosít, saját nem használható.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy kiállítói helyek csak korlátozott számban állnak rendelkezésre! Egy kiállítónak csak akkor tudunk több asztalt biztosítani, ha a jelentkezési határidő lejárta után még marad szabad asztal. Kérjük, hogy ez ügyben telefonon egyeztessen munkatársunkkal.

2. Év Bioterméke versenyre

A Magyar Biokultúra Szövetség idén is megrendezi az Év Bioterméke versenyt, melyre a nevezés ingyenes. A nyertes termékek csomagolásán az Év Bioterméke 2013. felirat korlátlan ideig feltüntethető.

A szakmai zsűri kategóriánként egy-egy díjat ítél oda.

Kategóriák:

– állati termékek (tej, tojás, hús, méhészeti készítmények);
– zöldség és gyümölcs termékek;
– gabonafélék, sütőipari termékek;
– egyéb.

Kategóriáktól függetlenül a közönség továbbra is egy termékre szavazhat a regisztráción kapott szavazócédulán.

Nevezhető termékek köre, száma:

– hazai feldolgozóban készült termékek;
– előállításukat a Biokontroll Hungária Nonprofit Kft. ellenőrizte;
– termék nem kapott díjat korábbi Év Bioterméke versenyeken;
– egy cég maximum 3 termékkel (nem termékcsaláddal!) nevezhet.

A bemutatott termékek folyamatos őrzését nem tudjuk vállalni, ezért kérjük, hogy a nevezett termékekből több darabot biztosítsanak.

A versenybe benevezett termékeket a rendezvény ideje alatt bemutatjuk, közönségszavazásra bocsátjuk, ezért kérjük, hogy a rendezvény kezdete előtt a nevezett termékeket adják át 8.00 és 8.30 között Gelencsér Margitnak a helyszínen.

Figyelem! A nevezett termékek bemutatására szolgáló asztalon kóstoló, szórólap nem helyezhető el. Erre kizárólag a kiállítói asztalokon van lehetőség!

A nevezést kérjük, csak akkor tekintse elfogadottnak, ha megkapta visszajelzésünket.

Bővebb információért kövesse figyelemmel honlapunkat.

Mind a kiállításra, mind az Év Bioterméke versenyre várjuk a jelentkezéseket! A jelentkezési lap innen letölthető. Kérjük, hogy a visszaküldött jelentkezési lap mellé csatolja érvényes minősítő tanúsítványának és a hozzá tartozó mellékletnek a másolatát. Kiállítani és nevezni kizárólag az azon szereplő termékeket lehet.

Magyar Biokultúra Szövetség

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás