Madárhang a városban MME jubileumi év utolsó koncertje a madarak javára

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2014. november 22.

Helyszín: Budapest, Marczibányi tér 5/

A Magyar Madártani és Természetvédelmi Egyesület (MME) fennállásának 40. évfordulóját minden érzékszervünkre ható programsorozattal ünnepli. A jubileumi év végéhez közeledve a „Madárhang a városban” elnevezésű budapesti koncertsorozat is véget ér. Az utolsó, fülünknek kedves dallamok 2014. november 22-én, 18 órai kezdettel, a Városminor Kamarakórus előadásában jutnak el a zene- és madárkedvelőkhöz. A helyszínt a Marczibányi Téri Művelődési Központ bocsájtotta rendelkezésünkre, akiknek Egyesületünk rendkívül hálás az egész éves támogatásáért és a koncertek zömének lebonyolításáért.

A Városminor Kamarakórus 2004-ben alakult igényes, amatőr zenebarát közösség. Tagjait az éneklés szeretetén kívül baráti és/vagy testvéri szálak és Budapest XII. kerülete kapcsolják össze. A kórus repertoárja a kezdetektől fogva változatos: a reneszánsz és barokk művek mellett számos XX. századi spirituálé- és népdalfeldolgozás, valamint jó néhány kortárs magyar és nemzetközi zenemű is szerepel. A Városminor Kamarakórust megalakulása óta Ney Andrea vezényli.

A koncert nem csak a zenekedvelőket zökkentheti ki pár órára a zajos főváros mindennapjaiból, hanem jótékonysági koncert révén, a jegyeladásból származó bevételt a madarak támogatására fordítja Egyesületünk.

Program

18 órától madárismereti játékok, beszélgetések
19 órától Városminor Kamarakórus Koncertje

Adományozói jegyeket 700 Ft, érvényes tagkártyával rendelkező MME tagok 500 Ft adomány fejében válthatnak a helyszínen, a Marczibányi Téri Művelődési Központban (1022 Budapest, Marczibányi tér 5/a).

Kérjük, vigye el a koncert hírét családjának és barátainak is, hogy minél többen tudomást szerezzenek madárbarát programunkról.

A sajtó képviselőit szeretettel várjuk, sajtóigazolvánnyal a belépés ingyenes.
Számítunk megjelenésére!

Legyen 1% a madaraké!
Ajánlja adója 1 %-át az MME-nek!
Adószám: 19001243-2-43

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás