Ökopolisz Nyári Akadémia 2015

A rovat kizárólagos támogatója

Dátum: 2015. augusztus 06. - 2015. augusztus 09.

Helyszín: Felsőtárkány

Email cím: info@okopoliszalapitvany.hu

Szeretettel várunk a III. Ökopolisz Nyári Akadémián!
Ökopolitika, nyár, napsütés, családi és ifjúsági programok, közösségi és műhelymunkák, esti beszélgetések, koncert és az Ökopolisz Alapítvány 5. szülinapi bulija! Ne hagyd ki idén sem!

Időpont: 2015. augusztus 6-9.
Helyszín: Felsőtárkány, Park Hotel Táltos
Facebook esemény

A nyári akadémián számos pódiumbeszélgetés és sokszínű műhelyprogram várja a résztvevőket: Szót ejtünk a vidék lehetőségeiről, a fenntartható települések stratégiáiról, elsajátíthatjuk a helyi közösségszervezés alapjait, téma lesz Székelyföld autonómiája a határon túli szervezetek képviselőinek kö ;rében és megtanulhatod, hogy hogyan csökkentsd az ökológiai lábnyomodat. Neves politológusokkal vesézzük ki a mai magyar politikai helyzetet, és beszélgetünk a kultúráról, mint az ökopolitika negyedik pilléréről is.

Számíthatunk még egy izgalmas Schiffer András-Kövér László vitára, illetve rendszerváltó politikusok is feltűnnek a 25 éves évfordulóra való tekintettel.

Gyerekbarát és szülőbarát akadémia lesz az idei is, amíg a gyerekek interaktív gyerekelőadásokon, gyékénytutaj készítésen, fazekas foglalkozáson és további nekik szóló programokon vesznek részt, szüleik nyugodtan hallgathatják az előadásokat, részt vehetnek a műhelybeszélgetéseken.

Esténkét kulturális programokkal várunk benneteket! Márton András (KFT) hozza koncertfilmjét, beszélgetéssel fűszerezve, és egy féktelen Rockin’ RockCats koncerttel ünnepeljük az Ökopolisz Alapítvány 5. születésnapját!

További részletek hamarosan és folyamatosan!

Szállások a Park Hotel Táltos szállodai szobáiban, valamint üdülőházaiban lesznek! A 3 éjszaka koszt, kvártély, szakmai és közösségi programok részvételi díja – az Ökopolisz Alapítvány finanszírozásának köszönhetően – mindössze 5000 Ft!

Regisztrálni ITT tudsz!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás