A rovat kizárólagos támogatója

Európai Uniós jó gyakorlatok a fenntarthatóság érdekében

Dátum: 2019. június 05.

Helyszín: Müpa Budapest, Komor Marcell u. 1

Tisztelt Szerkesztőség! Kedves Kolléga! A Közbeszerzési Hatóság a Környezetvédelmi világnap alkalmából kétnapos nemzetközi konferenciát rendez „Kihívások a fenntartható közbeszerzésekben – Nemzetközi konferencia” címmel. A rendezvény célja, hogy nemzetközi jó gyakorlatok bemutatásával erősítse a fenntarthatóság szemléletét a közbeszerzési eljárásokban. A szakmai konferencián felszólalnak többek között az Európai Bizottság, az Egyesült Nemzetek Szervezete (ENSZ), valamint a Gazdasági Együttműködési és Fejlesztési Szervezet (OECD) szakértői, illetve hét európai ország, így többek között az Egyesült Királyság, Hollandia, Lengyelország és Németország képviselői is részt vesznek az eseményen.

Ezúton tisztelettel meghívjuk Önt a Közbeszerzési Hatóság sajtótájékoztatójára, amelyre a szakmai konferencia keretében kerül sor. A sajtóeseményen a felszólalók a fenntartható közbeszerzések fontossága mellett érvelnek, valamint ismertetik a Magyarországon elérhető jó gyakorlatokat.

A sajtótájékoztató résztvevői:

·         Rigó Csaba Balázs, a Közbeszerzési Hatóság elnöke,
·         Domokos László, az Állami Számvevőszék elnöke.

IDŐPONT:     2019. június 5., szerda, 10:30
HELYSZÍN:    Müpa 1095 Budapest, Komor Marcell u. 1.

A részvétel regisztrációhoz kötött, részvételi vagy interjú készítési szándékát kérjük, 2019. június 4-ig jelezze az alábbi e-mail címen:
beatrix.bokor@partner.insomnia.co.hu

Megtisztelő jelenlétére feltétlenül számítunk!

További információ:
Bokor Betti
Telefon: 06 20/514 4632

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás