Hirdetés
(X)

Bár elsőre azt gondolhatnád, hogy nem, de az elektromos fűtőtesteknek igen hatékony, kifejezetten gazdaságos a használatuk. Nem véletlenül választják egyre többen ezt a típust a ház felmelegítésére. A megoldás sokoldalú, hiszen könnyen szabályozhatóak, és bármely helyiséget fel lehet velük fűteni. Ha tehát a megfelelő eszközt keresed a nappaliba, a hálószobába, a fürdőbe, a tárolóba, esetleg a konyhába, akkor ezekben a típusokban nem kell csalódnod. 

Milyen előnyei vannak az elektromos fűtésnek?

Az Elektrikstore.hu fűtőtestjeinek bőven akad előnye. Ezeknek köszönhetően ugyanis elfelejtheted a magas költségekkel járó melegedést, a folyamatos fejlesztésnek hála pedig egyáltalán nem egy nagy beruházás egy ilyen eszköz. 

Igen sok olyan környezet van, ahol ez a legelőnyösebb megoldás fűtésre. Meg kell említeni a könnyű szabályozhatóságot, hiszen a legtöbb modell esetében tetszés szerint állítható a fűtés erőssége, ezáltal sokat faraghatsz le a költségekből. 

Hozzá kell tenni, hogy az elektromos fűtési rendszer igen hosszú élettartammal rendelkezik. Emellett nem mehetünk el szó nélkül az elegáns megjelenés mellett sem, hiszen végre búcsút inthetsz a régi konvektoroknak, amik helyét egy tetszetős készülék veheti át. 

Válassz smart fűtőtestet!

A modern technológiának hála az elektromos fűtőtesteket akár a telefonon keresztül is állíthatod. A vezérlés tehát távolról lehetséges, ezáltal nem okoz gondot egy bekapcsolva felejtett fűtőtest sem. Ha például napközben dolgozol, és nem vagy otthon, akkor nyugodtan leveheted a hőmérsékletet, majd pedig munka közben, mielőtt hazaérsz, felhúzhatod, hogy mire megérkezel, ismét meleg legyen. 

Nem lesz gond többé, hogy sokáig távol vagy otthonról, és hidegre kell hazaérned, hiszen a mobilod segítségével bárhonnan működésbe hozhatod a fűtőtestet, ezáltal mindig melegre léphetsz be a lakásba. Plusz pont, hogy egy smart változat nem kizárólag egy telefonról irányítható, így akármelyik családtag ér haza először, ő is bátran állíthat rajta. 

Remek megoldás a fürdőszobába is

A fürdőszobában igen nagy jelentősége van annak, hogy a helyiségben mennyire van meleg. Tisztálkodás közben ugyanis nem előnyös túlzottan hideg, fűtetlen területen tartózkodni, hiszen annak megfázás lehet a következménye. A mai modern készülékeknek hála azonban költséghatékony megoldással oldhatod meg a fürdőszoba fűtését. 

Tökéletes választás egy elektromos törölközőszárító, amely még helyet sem foglal, emellett viszont segíti a textilek száradását. Hozzájárul továbbá a fürdőszoba megjelenéséhez, ráadásul ezt ugyanúgy állíthatod a telefonod segítségével. Kiváló megoldás kiegészítőfűtésnek a hideg téli napokon, hiszen költséghatékony, praktikus, nem utolsó sorban jól néz ki. Egy elektromos fűtőtesttel kellő hatékonysággal gondoskodhatsz az otthonod fűtéséről, mindezt igen rövid idő alatt.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás