A rovat kizárólagos támogatója

Közös Értékeink Program háttérbeszélgetés

Dátum: 2023. június 06.

Helyszín: Budapest, II. ker. Lövőház u. 35.

Az Ökotárs Alapítvány június 6-án 11 órakor a program weboldalán közzéteszi a Közös Értékeink Program első pályázati felhívásának eredményeit. Ebből az alkalomból az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete valamint az Ökotárs Alapítvány és partnerei tisztelettel meghívják Önt és munkatársait a Közös Értékeink Programról szóló közös háttérbeszélgetésükre.Az esemény időpontja és helyszíne: 2023. június 6. (kedd), de. 11.00 óra  Európai Bizottság Magyarországi Képviselete (Budapest, II. ker. Lövőház u. 35.)

A Közös Értékeink Program az Európai Unió Citizens, Equality, Rights and Values (CERV) programjának keretében valósul meg. Az eseményen az Európai Bizottság illetve a programért felelős Uniós ügynökség (EACEA) képviselői bemutatják a CERV program általános céljait, kereteit és legfontosabb célkitűzéseit (angol nyelven).
Az Ökotárs Alapítvány és partnerei ismertetik a a CERV program keretei között megvalósuló Közös Értékeink Program célkitűzéseit és az első pályázati felhívás nyerteseit, továbbá beszélnek majd a program lebonyolításáról, a tervezett további pályázati felhívásokról, valamint a hazai civil társadalom aktuális helyzetéről.

A beszélgetésen az Európai Bizottság Magyarországi Képviselete valamint a Közös Értékeink Programot lebonyolító konzorcium, azaz az Ökotárs Alapítvány, az Autonómia Alapítvány, a Kárpátok Alapítvány-Magyarország és a Közösségfejlesztők Egyesülete képviselői lesznek jelen.

A beszélgetésen elhangzottak háttérinformációként, a téma jobb megértésére szolgálnak, nyilatkozatként nem idézhetők.
Részvételi szándékát kérjük egy válasz emailben jelezze az alábbi címre, illetve kérdés esetén keresse:
Móra Veronika – move@okotars.hu

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás