Állami támogatással bővítik a német multi miskolci akkumulátorgyártását

2023. február 18.

Hírek

Giga beruházást jelentett be a Robert Bosch Power Tool Kft. – 2024 végéig logisztikai központot hoznak létre, ill. bővítik a kéziszerszám- és akkumulátorgyártást. A Miskolcon 2 fázisban megvalósuló projekt értéke 70 milliárd forint, amihez az állam 10 milliárd forint támogatást nyújt. Orbán eddig már több száz milliárddal támogatta a multikat.

Magyar mérnökökkel készül az eBike 2.0

2014. február 23.

Hírek

Nyugat-Európában tavaly egymillió elektromos kerékpárt adtak el. Felmérések szerint Budapesten és országszerte is egyre többen kerékpároznak. Az eBike hajtáshoz a Bosch évi 80 millió precíz, kompakt és hatékony elektromotort gyárt. Elindult a második generációs eBike rendszer fejlesztése, ami árcsökkenéshez vezethet.

Hogyan készül az eBike szíve? sajtós gyárlátogatás

2013. szeptember 19.

Helyszín: Miskolc Robert Bosch park 3.

Sajtótájékoztatók

Kedves Újságíró, Szerkesztő Kolléga! Szeretettel meghívjuk Önt és szerkesztőségének fotós munkatársát a Robert Bosch Energy and Body Systems Kft. innovációs szüretére.

Még a levegőt is máshogy vették Egerben

2011. május 8.

Hírek

Szédületes hangulatban zajlott tegnap a IV. Nemzetközi Rexroth Pneumobil Verseny, melyen az egriek mellett több száz hallgató szurkolta végig a futamokat, ahol öt kategóriában díjazták a legjobbakat. A végső győzelmet a BME Gyalogkakukk csapata mondhatja a magáénak.