Hírek
Táplálkozásunk az ipari méretű élelmiszer-termelés következtében jobban megváltozott az utolsó 150 évben, mint azelőtt két évezred alatt. Többségünk szinte csak átalakított, feldolgozott, finomított, nagy ökolábnyomú élelmiszert fogyaszt. Hova vezet mindez? – erre kereste a választ a Föld Napja Alapítvány.
Hírek
Tévhit, hogy az egészségesebb drágább. Nem a mennyiség, hanem a változatosság az egészséges és klímabarát étrend titka. Igaz, kicsit több odafigyelést igényel, mint pizzát hozatni vagy a fagyasztóból kivett panírozott félkész ételt kisütni, de minden szempontból megéri. I. rész.
Hírek
A terhesség alatt olcsó, egészségtelen ételeket fogyasztó nők gyermekei nagyobb valószínűséggel válnak maguk is függővé a silány ételektől – figyelmeztetnek szakemberek.