Telt házas Jane Goodall előadás az ELTE-n

2018. május 18.

Hírek

Május 17-én este az úttörő etológus és természetvédő élettörténetéről és a csimpánzokról mesélt, illetve arról, hogy milyen szerepe van a gyerekek és a fiatalok bevonásának a természetvédelemben.

Kertész leszek! – szeptemberi alkalom

2016. szeptember 26.

Helyszín: Budapest, MTA Könyvtár és Információs Központ

Programok

Meghívó   A teljes, egy éves programsorozat meghívója itt olvasható.

Klímaparadoxonok

2015. március 30.

Hírek

Az elmúlt évtizedekben kidolgozott éghajlatváltozással és a környezet védelmével foglalkozó programok eredményeinek tanulmányozása közben merül fel az a kérdés, hogy milyen társadalmi és gazdasági feltételek segíti elő, illetve akadályozzák meg, hogy a természet és társadalom között újból harmonikus viszony alakuljon ki. Antal Z. László „Klímaparadoxonok” című könyvében erre a kérdésre keresi a választ.

Előadás a GM növények környezeti problémáiról

2013. március 21.

Helyszín: Budapest, ELTE

Programok

MEGHÍVÓ A genetikailag módosított növények környezeti problémáiról — elhúzódó vita címmel előadást tart Dr. Lövei Gábor (Aarhusi Egyetem, Dánia; Fujian Tartományi Mezőgazdasági és Erdészeti Egyeteme, Fuzhou, Kína) az MTA Ökológiai Kutatóközpont és a Magyar Bioetikai Egyesület szervezésében. Az előadás ideje és helyszíne: 2013. március 21., 18 óra, ELTE BTK Trefort-kerti campusa, Múzeum krt. 6-8., „i”… Tovább »