A Kis-Sárréten már dalolnak a fülemülesitkék

2021. március 16.

Hírek

A Körös-Maros Nemzeti Park Kis-Sárrét részterületére visszatértek telelőhelyükről a fülemülesitkék. A nádi poszátafélék közül tavasszal ők jönnek vissza a leghamarább, a hímek éneke rendszerint már március elején felcsendül.

Sikeres Tájrehabilitáció Cserebökényben

2020. december 30.

Hírek

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság tájrehabilitációs beruházást hajtott végre a nemzeti park Cserebökény részterületén egy LIFE pálázat segítségével.

Túzok Vándorkupa alkotói pályázat

2019. november 25. - 2020. április 09.

Helyszín: Szarvas, Anna-liget 1.

Programok

A Körös-Maros Nemzeti Park Igazgatóság az idei évben is meghirdeti a Túzok Vándorkupa alkotói pályázatát a működési területén található túzokos települések általános- és középiskolában tanuló diákok részére.

A Körös-Maros Nemzeti Park programjai 2018

2018. január 15. - 2018. december 31.

Helyszín: Körös-Maros Nemzeti Park

Programok

A Körös-Maros Nemzeti Parkban 2018-ban is több új és számos már megszokott, a látogatók számára közkedvelt programmal várunk minden korosztályt! Két látogatóközpont, állatpark, madárvárta, hét tanösvény, több kerékpáros útvonal, igényes szálláslehetőségek várják a természetet megismerni kívánó kisgyermekeket, diákokat, felnőtteket, nyugdíjasokat! Segítünk Önnek megszervezni egy kalandos osztálykirándulást, egy felejthetetlen családi hétvégét, vagy egy színvonalas konferenciát! Amennyiben… Tovább »