Milliárdokért bővíthetik az atomtemetőt Simicskáék

2014. április 29.

Hírek

A Mecsekérc Környezetvédelmi Zrt. és a Közgép Építő- és Fémszerkezetgyártó Zrt. nyerte el közös ajánlattevőként a bátaapáti radioaktívhulladék-tároló bővítésére kiírt tendert. Más nem is indult.

Karácsonyi hulladékmutyi a Közgépnek

2013. december 23.

Hírek

A Közgépnél is került valami a fa alá: a Közbeszerzési Értesítő legfrisebb, december 23-i számában megjelent eredményhirdetés szerint a Közgép az ŐRSÉG-2013 Konzorcium főtagjaként 1 milliárd 740 milliót forintot nyert el egy közbeszerzésen.

Orbán atomhívő lett és más nem is érdekli

2013. március 4.

Hírek

Szakmai körökben senki nem érti, hogy miért sietteti az Orbán-kormány a paksi atomerőmű bővítését, és miért kellene az első új blokknak már 2024-ben működnie. Politikai szemfényvesztés vagy befigyel a Közgép? A hvg.hu utánament a részleteknek.

Az innováció közgépesítése

2013. január 20.

Hírek

Igazi sikertörténet a nemzeti együttműködés korszakából: 11 milliárd forintnyi támogatást nyert a Közgép Zrt. egy uniós innovációs pályázaton. Az LMP szerint a kormány támogatását élvező Közgép Zrt. a politikailag kevésbé beágyazott vállalkozásoktól veszi el annak lehetőséget, hogy egy gazdaságilag nehéz időszakban pályázatok elnyerésével levegőhöz jussanak.

Parlament helyett hulladékhasznosító

2013. január 9.

Hírek

A Közgépes demonstráció büntetéseként közérdekű munkát végez Szilágyi László, az LMP képviselője. Gyerekeknek tart előadást a hulladékhasznosításról.