XV. LED konferencia

2024. február 06. - 2024. február 07.

Helyszín: Óbudai Egyetem Budapest, Bécsi út 96.

Programok

A 2024-es év egyik legjelentősebb világítási konferenciája! 2024. február 6-7. között az Óbudai Egyetemen (Budapest, Bécsi út 96.) várjuk Önöket érdekes előadásokkal és különleges programokkal!

Hogyan válasszuk ki a megfelelő izzót? Erre emlékezned kell!

2023. május 8.

Hírek

Néhány évvel ezelőttig a hagyományos wolfram izzókat főleg lakásokban használták. Napjainkban már inkább olyan megoldásokhoz nyúlunk, amelyek megfelelő világítást biztosítanak, egyben energiatakarékosak is. Az ilyen termékek nagy választéka gyakran megnehezíti a döntést. Ha nem tudod pontosan, milyen típusú izzót válassz, ez a cikk biztosan segít!

XIV. LED Konferencia

2023. január 31. - 2023. február 01.

Helyszín: Óbudai Egyetemen Bécsi út 96

Programok

Idén 14. alkalommal rendezi meg a Világítástechnikai Társaság a LED Konferenciát.

Helyezze más megvilágításba a dolgokat a megfelelő lámpatesttel

2022. október 8.

Hírek

Az előttünk lévő korokban megoldották az alapvető világítást gyertyákkal, valamint a természet rendjéhez igazodva nappal keltek, majd feküdtek az emberek. Ma már el sem tudnánk képzelni a világítástól mentes életet, hiszen van, hogy éjszakába nyúlóan végzünk egy-egy feladatot, amely gyertyafénynél kivitelezhetetlen és felettébb kényelmetlen lenne. A világítás azonban akkor a legjobb, ha irányított és pont… Tovább »

Bécsben úgy csökkentik az energiafelhasználást, hogy senkinek se kelljen fáznia

2022. október 2.

Hírek

Összetartunk, hogy senki se fázzon – ez is lehetne a mottója Bécs energiatakarékossági tervének, amely a napokban készült el. Az osztrák fővárosban szisztematikus intézkedésekkel csökkentik az energiafelhasználást és még inkább felgyorsítják a megújuló energiahordozókra való átállást.

Okos IR (infra) világítás RGB LED szalagokkal

2021. november 9.

Hírek

Az IR infra, vagy az infrared RGB világító szalagokat széles körben lehet alkalmazni. A világítás mind fiziológiai, mind pszichológiai szempontból hatással van ránk. Néha természetesnek vesszük, pedig mindenhol ott van körülöttünk. Az üzletekben, munkahelyeken, éttermekben és a saját otthonunkban a villanykapcsoló megnyomásával fényárt teremthetünk, amely befolyásolhatja a hangulatunkat. Míg a természetes fényt csak korlátozottan tudjuk… Tovább »

Tekerj te is LED izzót az állólámpába!

2021. november 1.

Hírek

Állólámpát szeretnél vásárolni a nappalidba vagy a hálószobádba? Szeretnéd, ha az egyedi, hangulatos, modern és trendi lenne? Akkor ne csak a külsőségekre figyelj, hanem arra is, hogy fényforrásként LED izzót tekerj bele. Miért? Most kiderül…

Megfelelő világítás a komfortos otthonért

2021. május 11.

Hírek

Az otthonosság érzéséhez a lakás egyes helyiségeiben a világítás sokat hozzátesz. A kicsi ablakkal rendelkező, netán ablak nélküli helyiségek megvilágítása még fontosabb. Érdemes ezért körültekintően megválasztania, milyen világítást, milyen lámpákat használ otthonában.

2021-ben is megszervezzük a LED konferenciát – de másként

2021. február 16. - 2021. március 16.

Helyszín: internet - virtuális tér

Programok

A LED konferencia a Világítástechnikai Társaság legnagyobb évente megrendezett szakmai fóruma, amelyet tavaly februárban még 270 résztvevővel tartottuk meg az Óbudai Egyetemen. Az idén, a világjárvány miatt nincs lehetőség a személyes találkozóra, de a szakmai élet nem állhat le, alkalmazkodunk a rendkívüli helyzethez, ezért webináriumok formájában online rendezzük meg a XII. LED konferenciát.