Kis magyar Stonehenge: a NER 2 milliárdos normafai lombkorona sétánya

2023. június 20.

Hírek

Újabb érdekes lombkoronasétányra hívta fel a figyelmet Hadházy Ákos Facebook-oldalán ma délelőtt. A független képviselő a Normafa erdejében “kis magyar Stonehenge-ként” álló betonkockákat és egy hatalmas betonteknőt mutat. A 2 milliárd forintos (!) sétányt már tavaly februárban át kellett volna adni.

Lombtalan fákkal és két vödör lazúrral szépítenék a lombkoronabotrányt

2023. április 15.

Hírek

Nyírmártonfalván újratelepítették a fákat a lombkorona sétány körül. A katasztrófaturizmus maradhat, mivel a frissen telepített suhángok nem létező lombjai egy jó darabig nem takarnak el semmit. Az átlátszó cikke után minden látható hiányosságot megpróbálnak kijavítani. Érthető, hiszen a fideszes polgármester által elnyert uniós pályázat utófinanszírozású, azaz csak akkor kapja kézhez a 60 milliót, ha mindent… Tovább »

Lombkoronasétány a Normafán: a zöldek aggódnak Budapest utolsó idős erdeiért

2020. augusztus 4.

Hírek

A zöld civil szervezetek együttműködésével alakult Normafa Természetesen Koalíció aggódva követi nyomon a főváros legkedveltebb kirándulóhelyére tervezett újabb turistalátványosság terveit. A tervezett lombkoronasétány miatt növekedhet a már most is jelentős hétvégi tömeg, fakivágásokra kerülhet sor és ritka madárfajok tűnhetnek el innen örökre.

Átadták a Karcagi Parkerdő Lombkorona sétányát

2017. december 9.

Hírek

Csaknem 100 millió forint beruházásával egy mintegy hat méter magasan és több mint 300 méter hosszan épített lombkorona sétányt adtak át a Karcagi Parkerdőben, a Nefag Zrt. évek óta zajló közjóléti turisztikai fejlesztéseinek részeként.