Légszennyzés a fővárosi választási kampányban – így hazudik a Fidesz

2024. május 9.

Hírek

Vicces, hogy a levegőszennyezés csökkentésére tett választási program, vagy levegőminőségért tett lépések gyorsítása helyett a Fidesz főpolgármester-jelöltje engem talált meg az új mumus szerepével, olyan állításokat adva a számba több százezer budapesti autójának ki- meg betiltásáról, amiket nem is mondtam – írta Ámon Ada.

Karácsony Gergely: Az LMP nem ellenzéki párt, hanem egy proxy-Fidesz

2024. április 5.

Hírek

Én arra készülök, hogy Szentkirályi Alexandra nem fogja végigcsinálni a kampányt, vissza fog lépni Vitézy Dávid javára. Látom, hogy a kormányzati propaganda inkább szól Vitézy Dávidról, mint Szentkirályi Alexandráról, és fideszes politikusok ajnározzák Vitézy Dávidot, az Orbán-kormány egykori államtitkárát, tehát én azt gondolom, hogy ő a Fidesz első számú jelöltje” – mondta Karácsony Gergely főpolgármester.

Vitézy gyerekkora óta főpolgármesternek készül, de szakmailag és emberileg alkalmatlan

2024. március 27.

Hírek

Vitézy Dávidot már az édesanyja is főpolgármesternek szánta, más kérdés, hogy korántsem olyan felkészült műszaki tudás terén, mint az híreszteli magáról – mondta Dorner Lajos a Klubrádió Megbeszéljük című műsorban. A VEKE elnöke szerint Vitézyt mint szóvivőt azért szavazta ki az egyesület tagsága, mivel a hézagos tudását rendszeresen agresszivitással igyekezett pótolni.

A Hegyvidék megtelt

2024. február 29.

Hírek

Budapest legzöldebb kerülete a Hegyvidék. De a legnagyobb hiba az lenne, ha ezen megállapítás után hátra dőlünk. Mert a kerületünk kiemelkedő adottságai elsősorban feladatot és felelősséget jelentenek. Olyan felelősséget, amelynek az elmúlt években a kerület vezetése sokszor nem tudott megfelelni. És amelynek meggyőződésem szerint csak egy olyan polgármester tud megfelelni, aki pont erre kér felhatalmazást… Tovább »

Budapest zöld lesz és szabad

2019. október 11.

Hírek

“Együtt vesszük vissza Budapestet.” Tisztességesen, nyitottan vezetjük majd a várost, és bebizonyítjuk, lehetne ilyen az egész ország is – állítja Karácsony Gergely az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje.