Megalakult a Tisztesség és Emberség Szövetsége

2013. november 22.

Dr. Ángyán József független országgyűlési képviselő magánemberekkel és társult szervezetekkel 2013 november 20-án Budapesten útjára indította a Tisztesség és Emberség Szövetségét. A társadalmi mozgalom alapvető célja visszaszerezni a tízmillió magyar ember számára a magyar államot, és visszaállítani erkölcsi talapzatára az országot. Ángyán József a korrupció új szintjéről beszélt, mely ellenünk használja fel az állami intézményeket… Tovább »

Merre van előre? Magyarország újragondolása

2013. június 2.

Az Ökopolisz Alapítvány 2013. június 2-án, vasárnap egésznapos konferenciát tartott a budapesti Benczúr Hotelben, ahol felszólalt többek között Sólyom László, Róna Péter és Ángyán József, Heltai László és Szél Bernadett. A konferenciaterem teljesen megtelt, a beszédeket még a szomszédos teremben is követték kivetítőn.

Hadüzenet Kishantosnak

2013. április 25.

A Nemzeti Földalapkezelő Szervezet döntése alapján a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ 21 éves múltra visszatekintő, nemzetközi hírű Ökológiai Mintagazdasága 2013. november 1-től elveszíti területeit. A német és magyar szakemberek által kormányközi együttműködés keretében megtervezett nemzetközi hírű mintagazdaság földjeit „szétszórják”, és „sóval hintik be” a helyét. A döntést megelőzően több európai ország nagykövetsége, és a biogazdálkodók európai… Tovább »

Zöld OT 2013 Gödöllő Ángyán József

2013. március 26.

A legnagyobb érdeklődés a Zöld Szervezetek 23. Országos Találkozóján Gödöllőn kétségkívül az Ángyán József részvételével zajlott, a magyar földszabályozás helyzetéről, a helyi gazdálkodásról szóló március 22 pénteken késő este tartott plenáris ülést övezte. „Ez a maffiahálózat kinézte magának a földet mint erőforrást, és a politika segíti őket abban, hogy hozzáférjenek, ennek pedig katasztrofális következményei lesznek… Tovább »