Hirdetés
Forrás: index.hu

Postillon című német szatirikus portál 12 okot sorolt fel arra, miért utálja annyira a politikusok egy része és a világ egy része Greta Thunberget, a 16 éves svéd környezetvédelmi aktivistát- szúrta ki az index. Mindenki nézzen magába!

  1. Mert nő. Mennyire más lenne az egész, ha egy öblös hangú férfi magyarázná el a világnak, mit kellene tenni a klímavédelem ügyében?
  2. Mert ha nem utálnánk, akkor meg kéne változtatni az életünket. Például nem vehetnék újabb autót, vissza kellene fogni a fogyasztásunk, és olyan pártokra kéne szavaznunk, amelyek komolyan veszik a környezetvédelmet. És ez az egész még pénzbe is kerülne.
  3. Mert fiatal. Nehogy már egy 16 éves mondja meg, mit kéne tennünk.
  4. Mert ha utáljuk, akkor erősebbnek érezzük magunkat. Online nagyon könnyű kicsinálni bárkit mindenféle következmény nélkül.
  5. Mert autista. Egyetlen szavát sem szabad komolyan venni.
  6. Mert bizonytalanok vagyunk, és a közös gyűlölet erőt ad.
  7. Mert Greta Thunberg egyértelműen a zsidó világösszeesküvés marionettfigurája. Legalábbis olvastunk valami olyasmit különböző fórumokon, hogy a Rothschildok és Soros György is azt akarják, amit ő.
  8. Mert copfos.
  9. Mert mi akartunk beszédet mondani a New York-i ENSZ klímacsúcson. De most komolyan! Mégis mit tett le az asztalra ez a csaj? Ha nekünk segítettek volna a szüleink, mi is bármikor el tudtunk volna indítani egy világméretű mozgalmat.
  10. Mert Greta Thunberg miatt most már nem a menekültválság a fő téma. Pedig olyan jó volt gyűlölni a menekülteket, és ellenük hangolni a társadalmat. Ez volt a kedvenc témánk, de most már senkit nem érdekel az egész.
  11. Mert ő is csak egy ember, aki biztos evett már műanyagba csomagolt kaját. Képmutató!
  12. Mert igaza van. Ez a kis csaj pont arról beszél, amiben a tudósok döntő többsége egyetért, és ez nagyon idegesítő.

    „Sértő, és végtelen tudatlanságról árulkodik”, hogy Gulyás beteg kisgyereknek nevezte Greta Thunberget

    Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a csütörtöki Kormányinfón azt mondta: “Greta Thunberg beteg kisgyerek, akit felhasználnak egyesek.”
    A klímaaktivista Asperger-szindrómás, úgy látszik, ma már nemcsak a kormányoldali sajtó támadja őt ezzel, hanem maga a kormány is.
    A miniszter szavai után a HVG megkérdezett egy ezzel foglalkozó alapítványt, ők mit gondolnak arról, hogy Gulyás Gergely betegségnek titulálta az Asperger-szindrómát. Felháborító arrogancia – mondták.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás