Hirdetés

A Dunakanyar egyik legszebb környezetében,Visegrádon az Apátkúti patak mellett, a Fellegvár felé vezető út mentén befejeződött a Patak Fogadó és Étterem felújítása és négycsillagos, 30 szobás, konferencia teremmel és egyéb közösségi terekkel rendelkező új szállodává bővítése.

Az 1972-ben Patak Borozóként, majd 2000-tol Patak Fogadó és Étteremként működő évtizedes vendéglátó hagyományokra támaszkodó létesítmény a család harmadik generációjának vezetése alatt augusztus elejétől fogadja vendégeit. A nyitás pillanatától kezdve számos programlehetőséget biztosítunk vendégeink számára, ám további szolgáltatásfejlesztést tervezünk. A futópályával egybekötött erdei fi tnesz liget az országban egyedülálló módon szabadtéren, a hegyoldalban áll vendégeink rendelkezésére. Az eszközök időjárástól függetlenül, minden évszakban elősegítik a sportolni vágyó vendégek pihenését, feltöltődését.

Egyedi tervezésű íjászpályát alakítottunk ki a szálloda feletti hegyoldalban. Az íjászpálya szomszédságában található a boszorkánykonyha, ahol számos kézműves és gyermek program kerül majd megrendezésre. Az épületen kívüli, szabadtéri programokra is nagy hangsúlyt fektetünk. Kerékpáros barát szálláshelyként biciklis és gyalogos túrákat alakítottunk ki, hogy a résztvevők közelebbről megismerhessék Visegrád természeti kincseit, túraösvényeit, növényeit, és élővilágát. A jövőben megépülő wellness részlegnek köszönhetően még komplexebb szolgáltatásokkal állunk majd vendégeink rendelkezésére.

A Patak Park Hotel természetes, barátságos, inspiráló.

Természetes: Célunk vendégeink segítése kikapcsolódásukban a hétköznapok egyre bonyolultabb világából. Létesítményeinket, kezdeményezéseinket és ügyfélkapcsolatainkat a célszerűség, kényelem és a természetes egyszerűség hatja át.
Barátságos: Figyelmes szolgáltatóként nyitott, őszinte kapcsolatra törekszünk ügyfeleinkkel. Olyan szolgáltatásokat nyújtunk számukra, amit magunk is szívesen igénybe vennénk.
Inspiráló: Az új hotel termékajánlata az aktív turisztikai kategórián belül kerül kialakításra és a vendégek számára érdekes, érzésekre ható élményajánlatokban nyilvánul meg.
Eleget teszünk a visegrádi városfejlesztési stratégia azon tematikus céljának, amelyet a minőség centrikus fejlesztések a turisztikai fogadókapacitások és attrakciók pontban fogalmaztak meg. A Patak Park Hotel üzemeltetése során ügyelünk arra, hogy megőrizzük környezetünk értékeit.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás