Hirdetés

Sikerült összeszednie több mint 800 ezer forintnyi adományt az Energiaklubnak, amely a Paks II elleni per elindításának költségeire gyűjt. Még 173 ezer forintra szükségük van.

"Köszönjük mindnyájatoknak, akik segítettetek, hogy elindíthassuk a pert Paks II környezetvédelmi engedélye ellen" – írta a Facebookon az Energiaklub, amely eddig 827 ezer forintot gyűjtött össze adományokból a per költségeire.  "Túl az anyagi segítségen nekünk, ez azért nagyon fontos, mert így érezzük, hogy van kiért és miért nyakunkba venni ezt a hercehurcát, vitatkozni a hatóságokkal, felkérni specialistákat és szakértőket, felbérelni ügyvédet, elmenni a falig…" – írták.

"Kell, hogy tudjunk hinni abban, hogy nem csak a saját vesszőparipánk, hogy az átláthatóság és a racionalitás minimális elvárás egy ilyen megaberuházás kapcsán. Hogy a Duna, a biztonság és a jövő generációk sorsa nem csak nekünk fontos" – tették hozzá.

Szóval, ha te is azt gondolod, hogy érdemes “elmenni a falig”, akkor dobj nekünk egy kis pénzt. És neked nem is kell elmenned a "falig", mert sokkal egyszerűbben is tudsz utalni, akár egy jelképes összeget.   Még 173 ezer forintra szükségük van.

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás