Hirdetés

Az Erbolinea története több mint 25 évvel ezelőtt indult el egy dél-olaszországi kis műhelyben. Virágokból, illóolajokból és gyantákból készült esszenciákból készítik lakásparfümjeiket. Alapanyagaik tehát természetes eredetűek, ezáltal a környezetre semmilyen káros összetevőket nem tartalmaznak. Az olasz designba csomagolt illatok nagyszerű kifinomultságra vallanak. Rost pálcás illatosító diffúzorai és autóillatosító termékei akár ugyanabban az illatban is kaphatók.

A gyártó nagy hangsúlyt fektet arra, hogy a termékek mindegyike minőségben és dekorativitásban a lehető legjobbak legyenek. Az előállítás során olyan természetes összetevőket használnak, amelyek alkalmasak az otthoni és az autóban történő illatosításra.

Az Erbolinea lebilincselő aromái

Az Erbolinea márka termékei megtalálhatók a lakasparfum.hu webáruház oldalán, ahol az otthonok, lakások, irodák, szállodai helyiségek illatosítására használt termékek sokaságát találod. Ezek a termékek felfrissítik az otthonodat, autódat, semlegesíthetik a kellemetlen szagokat. Segítségükkel elmélyülhetsz az aromák világában, esetleg kikapcsolhatod magad egy fárasztó nap után. Ebben pedig nagy segítséget nyújtanak neked az Erbolinea márka termékei, amelyek az olasz tájak illatait tárják fel.

Az illatok sokasága közül választhatjuk a fehér bor, prosecco, föld, rosé, vörösbor, tenger, friss illatokat. Mindezek megtalálhatóak a pálcás diffúzor vagy az autóillatosító termékekben is. A pálcás diffúzorok esetében a kiszerelés 50-100 ml, az autóillatosítóknál pedig 5 ml-es a választható termék. Az illatok hosszan tartanak, sokáig élvezhetjük azokat. Ne feledjük, hogy az Erbolinea termékei természetes alapanyagokból készülnek, ezáltal természet-, állat- és emberbarát!

A Lakásparfümnél mindez megtalálható!

Kedves Vásárló! Ha az Erbolinea termékcsaládot választod, elutazhatsz az olaszországi tájakra, megismerheted ezen vidék illatait az otthonodban, vagy az autódban egyaránt.
Látogass el a Lakásparfüm weboldalára, és próbáld ki a számos forgalmazott termék valamelyikét. Ismerd meg az otthoni illatosítás lehetőségeit, és a hozzátartozó kellékeket, kiegészítőket. Használd őket nemcsak illatosításra, hanem akár dekorációs célra is!

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás