A rovat kizárólagos támogatója
Reális Zöldek Klub közleménye

Az atom és vízerőmű lobbista Reális Zöldek Klub ismét hozta “méregzöld” formáját. A büntető törvénykönyv módosítását javasolják, mert “Zöld terror-cselekmények megjelenése várható Magyarországon!” Íme sajtóközleményük:

A büntető törvénykönyv módosítását javasolják a reális zöldek! Zöld terror-cselekmények megjelenése várható Magyarországon!

A reális zöldek szerint nincs értelmes magyarázata annak, hogy környezetvédők tudományos laboratóriumokat gyújtsanak fel, építkezéseken szedjenek szét gépeket, törjenek be palánkokat, továbbá szögeket verjenek a fákba, hogy azokban a láncfűrészek elakadjanak? Vagy, hogy Seattle-ben felgyújtsák a Washingtoni Egyetem kertészeti központját? Mi késztetheti a Greenpeace-t arra, hogy öko-terrorizáljon? Ez bizony nem a zöld színe, hanem a visszája.

A gazdasági fejlődés más pályára állítása nem ördögtől való ötlet, csak nem terrorista eszközökkel, állítják a reális zöldek.
Magyarországon is lesznek olyan beruházások, amelyek a gazdasági fejlődést szolgálják. Többek között, ilyen lesz például a Paksi Atomerőmű bővítése, vízlépcsők építése a Dunán és a Tiszán,a Duna-Tisza csatorna megépítése. Prognosztizálható, hogy az építkezés megkezdése előtt, illetve az építkezés alatt számos zöld-terrorista cselekmény fog bekövetkezni. Ezen gazdasági bűncselekményeket elkerülendő, a Btk. módosítását, illetve kiegészítését javasolják a Reális Zöldek a Törvényhozónak. A büntető törvénykönyv nem tesz különbséget a terrorcselekmények motivációi között, ennek ellenére úgy tűnik, hogy mégis vannak kivételek. Emiatt javasolják a Reális Zöldek, hogy a Btk. kerüljön be az ökoterrorizmus, illetve a zöld terrorcselekmények tiltása.

Juhos László, Reális Zöldek Klub elnöke 
Budapest, 2013. szeptember 21. (Országos Sajtószolgálat) Kiadó: Reális Zöldek Klub

Lásd még: Szkeptikusan a klímaváltozásról

Kép forrása >>>
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás