Hirdetés
(X)

2024 október 1-3. között első alkalommal kerül megrendezésre az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi környezetipari, hulladék-, vízgazdálkodási és fenntarthatósági szakkiállítás a HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központban. A kiállítás társszervezője a Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége.

Az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítás célja, hogy a környezettechnológia iránt érdeklődő szakmai látogatók megismerjék a legfrissebb ágazati és iparági trendeket, EU-s szabályozásokat, a hazai és nemzetközi környezetipar innovációit, hatékony megoldásait és a régiós üzleti platformnak köszönhetően új üzleti kapcsolatokat építsenek a jövőbeni együttműködésekhez.

Amiért érdemes ellátogatni a kiállításra:

Innovatív kiállítói kínálat

Találkozzon a legújabb környezetipari technológiákkal és megoldásokkal! A bemutatkozó kiállítók többek között felölelik a hulladék- és vízgazdálkodás, kármentesítás, zaj- és levegő-tisztaság védelem, energiahatékonyság, ökoinnovációk témaköröket.

A kiállítók listáját ITT tekintheti meg!

Szakmai konferenciák, előadások, kerekasztal beszélgetések

Vegyen részt a szakmai szervezetek által szervezett, a környezetipar és fenntarthatóság aktualitásaival foglalkozó konferenciákon, kerekasztal beszélgetéseken! A KSZGYSZ szakmai programjaival a kiállítás mindhárom napján találkozhatnak az érdeklődők, de kerekasztal beszélgetést szervez a MAVÍZ, valamint a KÖVET Egyesület is érdekes témákat hoz majd el és a HEPA által szervezett üzletember találkozó is a programkínálatot gazdagítja.

Ezekről és a további programokról részletesen ITT tájékozódhat!

Kapcsolatépítés

Találkozzon az iparági vezetőivel, döntéshozóival és potenciális partnereivel. A kiállítás ideális fórum a szakmai eszmecserére és együttműködések kialakítására.

Gyakorlati megoldások

Ismerje meg a környezetvédelemmel, fenntarthatósággal kapcsolatos kihívásokra adott gyakorlati válaszokat.

 Az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA kiállítás védnökei:

Fővédnök:

Dr. Raisz Anikó
az Energiaügyi Minisztérium környezetügyért és körforgásos gazdaságért felelős államtitkára

Védnökök:
Dr. Botos Barbara,
az Energiaügyi Minisztérium klímaügyekért és klímadiplomáciáért felelős utazó nagykövete

Kőrösi Csaba,
a Kék Bolygó Alapítvány stratégiai igazgatója

Dr. Parragh László,
a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara elnöke

Társszervező:

A társszervező Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége mellett számos szakmai szervezet dolgozik még a kiállítás sikerén. A Magyar Víziközmű Szövetség, a Hulladékgazdálkodók Országos Szövetsége, a KÖVET Egyesület, a HEPA Magyar Exportfejlesztési Ügynökség és a Messe & Marketing Michael Pitscheidt is tudásával támogatja az ENVIRONTEC powered by ÖKOINDUSTRIA szakkiállítást.

Nyitva-tartás:

2024. október 1-2. 10.00-17.00 
2024. október 3. 10.00-16.00

Helyszín:

HUNGEXPO Budapest Kongresszusi és Kiállítási Központ, C pavilon

További információ és látogatói regisztráció:
ENVIRONTEC HONLAP

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás