Hirdetés

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége szeptember 25-27 között immár harmadszor rendezi meg a szakma legnagyobb hazai szakkiállítását és hozzá kapcsolódó konferenciasorozatát. 4000 négyzetméteren több mint 80 kiállító és társkiállító várja színes programokkal az érdeklődőket.

Az esemény a Budapest Water Summit hivatalos előrendezvénye, amelyen a köztársasági elnök által kezdeményezett Víz Világtalálkzó előzetes ajánlásainak szakmai vitájára is sor kerül. Az ÖKOINDUSTRIA konferenciái között a V4 magyar elnökség egyik hivatalos gazdasági programja is helyet kap.

A szeptember 25-27-e között a SYMA Rendezvényközpontban megrendezésre kerülő – karbon-semleges – szakkiállítás négyezer négyzetméteres területén, több mint nyolcvan kiállító és társkiállító lesz jelen, köztük egy fél tucat külföldi cég is. Ezzel egy időben tíz konferenciára, szakmai fórumokra és üzletember találkozóra kerül sor. A kiállítás ideje alatt civil vitanap is megrendezésre kerül „Zöld szervezetek-zöld üzletek” címmel.

A szakmai megbeszélésekre az idén először kialakított Ökokávézóban biztosítunk helyet a magyar és külföldi résztvevőknek.

A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége  kiállítását Szijjártó Péter külügyi és külgazdasági államtitkár nyitja meg, aki az idei Ökoindustria Nagydíjakat is átadja a zsűri által kiválasztottaknak.
 

hirdetés
hirdetés

Bambulás helyett tájékoztottság. Iratkozz fel hírlevelünkre!

Feliratkozás